irc.web.tr'e Hoş Geldiniz!
Türkiye'nin yeni nesil irc forumu sizinle!

Annem Ankara dizisinde ne olacak bu Hasan’ın hali!

Uzman

Premium Üye
Premium Üye
Yaşanmış bir hayat hikayesinden uyarlanan BKM imzalı, yönetmenliğini Faruk Teber’in yaptığı ‘Annem Ankara’nın yeni bölümünde Bergüzar Korel’den sürpriz var.

Annem Ankara’nın Zuhal’i Bergüzar Korel dizi için stüdyoya girdi. Cem Adrian’ın duygu dolu şarkısı ‘Ben Seni Çok Sevdim’i seslendiren Bergüzar Korel’in yorumu dizinin önemli bir sahnesinde kullanıldı.

Hasan tarafından bir kez daha hüsrana uğrayan Zuhal tüm yaşadıklarına rağmen ‘Ben seni çok sevdim’ dedi.

HASAN YİNE HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATTI…

Annem Ankara’nın ekrana gelecek yeni bölümünde Hasan, yıllardır sakladığı sırrı paylaşmak üzere Zuhal’i karşısına alır ve onu bir kez daha derinden sarsar. Ortaya çıkan yeni bilgi yalnızca Zuhal’in değil herkesin hayatını etkiler ve kapatılamayacak yaralar açar.

‘Annem Ankara’nın güçlü oyuncu kadrosunda Bergüzar Korel ve Mehmet Günsür’le birlikte Özgürcan Çevik, Gökçe Eyüboğlu, Yıldıray Şahinler, Sevinç Erbulak, Fatma Toptaş, Muharrem Türkseven, Orhan Kılıç, Didem İnselel, Alara Turan, Mustafa Açılan, Durukan Çelikkaya, Mustafa Enis Bilir ve Sinem Uslu ve Belçim Bilgin yer alıyor.

‘Annem Ankara’ yeni bölümüyle çarşamba akşamı saat 20.00’de Kanal D’de.

Bağlantıları görebilmek için lütfen Giriş yap veya Kayıt ol
yazısı ilk önce
Bağlantıları görebilmek için lütfen Giriş yap veya Kayıt ol
üzerinde ortaya çıktı.

Konu görüntüleyen kullanıcılar