irc.web.tr'e Hoş Geldiniz!
Türkiye'nin yeni nesil irc forumu sizinle!

Barış Baktaş, Kan Çiçekleri dizisine veda ederken yeni projesini de buldu!

Uzman

Premium Üye
Premium Üye
Oyuncu Barış Bektaş, Kan Çiçekleri dizisinde canlandırdığı Baran Karabey karakteri ile ilgili sosyal medyada yayınlandığı veda mesajı ile dikkatleri çekti.

Ünlü oyuncu, geçtiğimiz gün Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisine katılarak yeni bir başlangıç yapmıştı.

İşte Barış Baktaş’ın Kan Çiçekleri dizisi için veda mesajı:

“Hey gidi Baran KARABEY…
Baran? Dostum? Can yoldaşım?
Kendine çok iyi bak olur mu? Ailenle huzurlu ve mutlu bi hayat sürmeyi fazlasıyla hak ettin. Çok acı çektin çok göz yaşı döktün, hayat sana dert verdikçe, sen o derdin dermanını bulana kadar asla pes etmedin. Aileni korumak için ucunda ölüm dahi olsa doğru bildiğinden asla vazgeçmedin fedakarca ferasetle boynunu eğmeden mücadele ettin. Bu yolda ben de sana yıllardır yoldaşlık etmeye seni anlamaya ve anlatmaya mücadele ettim… umarım başarmışımdır.
Hakkını helal et can dostum
benim hakkım helaldir… #ElvedaBaranKarabey

Hey gidi Kan Çiçekleri…
Hayatım boyunca verdiğim emeklerin karşılığını almaya başladığımı anladığım, içimi yüreğimi ferahlatıp doğru yolda doğru bi ailede olduğumu hissettirdiğin için ve bir çok ilke imza atmamı sağlayıp,bir çok duyguyu, coşkuyu tattırdığın için sonsuz teşekkürler yüreğimde hep özel kalacaksın
🌺
#ElvedaKanÇiçekleri

Bağlantıları görebilmek için lütfen Giriş yap veya Kayıt ol to view quote content!

Bağlantıları görebilmek için lütfen Giriş yap veya Kayıt ol
yazısı ilk önce
Bağlantıları görebilmek için lütfen Giriş yap veya Kayıt ol
üzerinde ortaya çıktı.

Konu görüntüleyen kullanıcılar