irc.web.tr'e Hoş Geldiniz!
Türkiye'nin yeni nesil irc forumu sizinle!

Bir Zamanlar İstanbul dizisinde İntikam ateşi Ali’yi mi yakacak?

Uzman

Premium Üye
Premium Üye
Katılım
8 Eyl 2024
Mesajlar
2,797
Tepkime puanı
1
TRT 1’de geçtiğimiz hafta ilk bölümüyle yayın hayatına başlayan, başrollerini Cİhangir Ceyhan ve Alina Boz’un paylaştığı çağdaş bir Köroğlu hikayesi olan Bir Zamanlar İstanbul 14 Şubat saat 20.00’de ikinci bölümüyle ekranlara gelecek.

Bir Zamanlar İstanbul’un ikinci bölümünde neler olacak? İşte tüm detaylar:

Büyük aşklar münazara ile başlar

Ali tüm yaşananların etkisiyle intikam ateşiyle yanarken edebiyata, şiire, hakka ve hukuka bağlılığını korumaya çalışır ancak birini seçmek zorunda kalır. Cenazenin ardından adamların atölyeye geleceğini bilen Ali orada beklemeye başlar. Henüz adalete inancını kaybetmeyen Ali görgü tanığının başına gelenler için gizli tanık olarak emniyete başvurur.

“Hayalimdeki Üniversite” yazısını tek başına yazmak zorunda kalan Seher, dekandan azar yedikten sonra Ali’ye hesap sormak ister ama olanları öğrendikten sonra Ali’ye yardım etmek için babası Çetin’in yanına götürür. Bu durum Ali ile Seher’i yakınlaştıracak mıdır yoksa Çetin kızını Ali’den uzak durması için korkutmaya mı çalışacaktır?

Seher gördüklerine mi duyduklarına mı inanacak?

Seher, Ali’yi bazı adamlarla görür ve soru işaretleriyle boğuşmaya başlar. Ali gerçekten kötü biri midir? Seher, Ali’nin şiir gecesi davetini kabul eder ama şiir gecesinin gerçekleştiği Vezir Han basılır. Ali ve arkadaşları adamları savurur. Bu yaşananlar Seher’in soru işaretlerini giderebilecek midir?

Zulme karşı nezarethanede şiir!!!

Ali kavga sonrasında yakaladığı Pusat’ı, Emniyete götürerek Çetin komiserin önüne serer ama kendi arkadaşları gözaltına alınmıştır. Yaşadığı duruma anlam veremeden kendisi de, Seher’in yanında gözaltına alınan Ali arkadaşlarıyla birlikte zulme karşı şiirlerini nezarethane mi okuyacaklardır?

Bağlantıları görebilmek için lütfen Giriş yap veya Kayıt ol to view quote content!

Bağlantıları görebilmek için lütfen Giriş yap veya Kayıt ol
yazısı ilk önce
Bağlantıları görebilmek için lütfen Giriş yap veya Kayıt ol
üzerinde ortaya çıktı.
 

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Üst