irc.web.tr'e Hoş Geldiniz!
Türkiye'nin yeni nesil irc forumu sizinle!

Celil Nalçakan yeniden dizi setlerine Rüya Gibi ile dönüş yapıyor!

Uzman

Premium Üye
Premium Üye
Show TV’nin, yapımını TMC Film’in yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiği, başrollerini Seda Bakan, Uğur Güneş, Ahsen Eroğlu, Emre Bey, Şebnem Bozoklu, Celil Nalçakan, Devrim Yakut ve Menderes Samancılar‘ın paylaştığı yeni dizisi “Rüya Gibi” çok yakında ekrana gelmeye hazırlanıyor.

Sevilen oyuncu Celil Nalçakan dizide kuaför Tarık karakterine hayat veriyor. Dizide Tarak Kuaför Salonu’nu eşi Aydan (Seda Bakan) ile işleten Tarık’ın yalanlarla dolu evliliği, gayrimeşru kızı Çiğdem (Ahsen Eroğlu) ortaya çıktığında başına yıkılıyor. Sürükleyici hikayesiyle çok konuşulacak dizide Nalçakan, rolü için kuaför dersleri aldığını anlatıyor.

CELİL NALÇAKAN; “DEĞİŞİK BİR DENEYİM OLDU!”

Rüya Gibi dizisinde canlandırdığı rolü için özel kuaförlük dersleri aldığını belirten Celil Nalçakan şu şekilde anlatıyor; “Rolüm için saç kesimi, fön çekimi gibi dersler aldım, benim için değişik bir deneyim oldu. Şu anda bir hanımefendinin saçını baştan aşağı yapacak kadar mahir değilim ama zaman içinde öğreneceğimi düşünüyorum.” dedi.

Senaryosunu Emre Özdür, Hazar Kozice, İdil Ezgi Esen’in, yönetmenliğini Selim Demirdelen’in yürüttüğü “Rüya Gibi” çok yakında Show TV’de.

Bağlantıları görebilmek için lütfen Giriş yap veya Kayıt ol
yazısı ilk önce
Bağlantıları görebilmek için lütfen Giriş yap veya Kayıt ol
üzerinde ortaya çıktı.

Konu görüntüleyen kullanıcılar