irc.web.tr'e Hoş Geldiniz!
Türkiye'nin yeni nesil irc forumu sizinle!

Cemre Baysel Kimdir? Boyu – Yaşı – Dizileri – Ailesi

Uzman

Premium Üye
Premium Üye

Kişisel Bilgiler

• Adı Soyadı: Cemre Baysel
  • Doğum Tarihi: 5 Şubat 1999
  • Doğum Yeri: İzmir, Türkiye
  • Burcu: Kova
  • Boyu: 1.66 m
  • Kilosu: 53 kg
  • Ailesi:
    • Annesi: Ev hanımı
    • Babası: Marangoz
    • Abisi: Kendisinden 5 yaş büyük

Ailesi ve Çocukluk Yılları

Cemre Baysel, 5 Şubat 1999’da İzmir’de doğmuştur. Sanata olan ilgisi küçük yaşlardan itibaren kendini göstermiştir. Çocukluk yıllarında ailesinin desteğiyle sanat ve resme yönelen Baysel, ilerleyen süreçte oyunculuğa yönelmiştir.

Eğitim Hayatı

Lise eğitimini İzmir Buca Işılay Saygın Güzel Sanatlar Lisesi (Resim Bölümü) tamamlayan Cemre Baysel, üniversite eğitimine Ege Üniversitesi Resim Öğretmenliği Bölümü‘nde devam etmiştir. Sanata olan ilgisi onu bu alanda ilerletmiş olsa da, kariyerine oyunculukla devam etme kararı almıştır.

Oyunculuğa İlk Adım

Cemre Baysel, oyunculuk kariyerine 2014 yılında TRT 1’de yayınlanan Yeşil Deniz dizisinde Gonca Makasçı karakterini canlandırarak başlamıştır. Bu rolüyle televizyon dünyasına adım atan oyuncu, kariyerine hızla devam etmiştir.

Hangi Proje ile Parladı?

Cemre Baysel, 2021 yılında Kanal D’de yayınlanan Baht Oyunu dizisinde Ada Tözün karakteri ile büyük bir çıkış yakalamıştır. Romantik komedi türündeki bu yapım, ona geniş bir hayran kitlesi kazandırmış ve kariyerinde önemli bir dönüm noktası olmuştur.

Kariyerindeki Önemli Projeler

Dizileri

YılDizi AdıRolü
2014-2016Yeşil DenizGonca Makasçı
2015Racon: Ailem İçinZeynep
2017İsimsizlerGülperi
2017-2018Payitaht AbdülhamidFiruze
2018-2019Elimi BırakmaMelis Çelen
2020RamoFatoş
2020-2021Sol YanımBiricik Ergün
2021Baht OyunuAda Tözün
2022Senden Daha GüzelEfsun Armağan
2023-2024Sakla Beniİncila Arıkan
2024LeylaLeyla/Leylim

Son Projesi

Cemre Baysel, 2023 yılında Sakla Beni dizisinde İncila Arıkan karakterini canlandırmış ve performansıyla dikkat çekmiştir. 2024 yılında ise Leyla adlı projede yer almıştır.

Kişilik Özellikleri ve İlgi Alanları

Cemre Baysel, doğallığı, neşeli ve enerjik yapısıyla tanınmaktadır. Oyunculuğun yanı sıra resim yapmaya büyük ilgi duymaktadır. Sosyal medyada aktif olup, hayranlarıyla sık sık etkileşimde bulunmaktadır.

Cemre Baysel Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

• Cemre Baysel kaç yaşında? 25 yaşında (2024 itibarıyla).
  • Cemre Baysel’in boyu kaç? 1.70 m.
  • Cemre Baysel hangi dizilerde oynadı? Baht Oyunu, Senden Daha Güzel, Sakla Beni, Sol Yanım, Ramo.
  • Cemre Baysel hangi üniversiteden mezun? Ege Üniversitesi Resim Öğretmenliği Bölümü.
  • Cemre Baysel’in sevgilisi kim? Aytaç Şaşmaz
  • Cemre Baysel ve Öykü Çelik kardeş mi? Hayır, sadece Yeşil Deniz dizisinde birlikte rol aldılar ve fiziksel benzerlikleri nedeniyle bu konuda yanlış bilgiler yayılmıştır.

Bağlantıları görebilmek için lütfen Giriş yap veya Kayıt ol
yazısı ilk önce
Bağlantıları görebilmek için lütfen Giriş yap veya Kayıt ol
üzerinde ortaya çıktı.

Konu görüntüleyen kullanıcılar