Eray Ertüren Kimdir?
Tam Adı: Eray Ertüren
Doğum Tarihi: Bilinmiyor
Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye
Boyu: 1.68 cm
Kilosu: 65 kg
Meslek: Oyuncu
Aktif Yıllar: 2014 – Devam Ediyor
Eğitim: Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi
Ajans: Icon Talent
Sosyal Medya: Instagram:
Eray Ertüren, çocukluk ve gençlik yıllarını İstanbul’da geçirdi. Oyunculuğa olan ilgisi genç yaşlarda başladı ve bu alanda akademik eğitim almaya karar verdi.
Eray Ertüren oyunculuk kariyerine 2014 yılında “The Painfull Dawn” adlı yapımla başladı. Ardından “Çukur” dizisindeki Cihangir karakteri ile şöhreti yakaladı. Daha sonra “Avlu” dizisinde Yiğit Keskin, “Yargı” dizisinde Serdar karakterleri ile dikkatleri çekti.
Eray Ertüren, “Çukur” ve “Yargı” dizilerindeki performansları ile beğeni topladı. Son dönemde “Kübra” ve “Kara Ağaç Destanı” dizilerinde de rol almaktadır.
Gerçekçi ve derin karakter yorumlamalarıyla bilinen Ertüren, psikolojik gerilim ve dram türünde başarılı performanslar sergilemektedir.
yazısı ilk önce üzerinde ortaya çıktı.
Tam Adı: Eray Ertüren
Doğum Tarihi: Bilinmiyor
Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye
Boyu: 1.68 cm
Kilosu: 65 kg
Meslek: Oyuncu
Aktif Yıllar: 2014 – Devam Ediyor
Eğitim: Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi
Ajans: Icon Talent
Sosyal Medya: Instagram:
Ailesi ve Çocukluk Yılları
Eray Ertüren, çocukluk ve gençlik yıllarını İstanbul’da geçirdi. Oyunculuğa olan ilgisi genç yaşlarda başladı ve bu alanda akademik eğitim almaya karar verdi.
Kariyer Başlangıcı ve Gelişimi
Eray Ertüren oyunculuk kariyerine 2014 yılında “The Painfull Dawn” adlı yapımla başladı. Ardından “Çukur” dizisindeki Cihangir karakteri ile şöhreti yakaladı. Daha sonra “Avlu” dizisinde Yiğit Keskin, “Yargı” dizisinde Serdar karakterleri ile dikkatleri çekti.
Başarıları ve Dönüm Noktaları
Eray Ertüren, “Çukur” ve “Yargı” dizilerindeki performansları ile beğeni topladı. Son dönemde “Kübra” ve “Kara Ağaç Destanı” dizilerinde de rol almaktadır.
Oyunculuk Tarzı ve Etkileri
Gerçekçi ve derin karakter yorumlamalarıyla bilinen Ertüren, psikolojik gerilim ve dram türünde başarılı performanslar sergilemektedir.
Son Projeleri
- 2024 – “Kara Ağaç Destanı” (Kadri) – TV Dizisi
- 2024 – “Kübra” (Baran) – TV Dizisi
TV Dizileri
- 2024 – “Kara Ağaç Destanı” (Kadri)
- 2024 – “Kübra” (Baran)
- 2023 – “Aile” ( Behram)
- 2023 – “Çüp Adam”
- 2021-2023 – “Yargı” (Serdar)
- 2018-2021 – “Çukur” (Cihangir)
- 2019 – “Avlu” (Yiğit Keskin)
- 2018 – “Vatanım Sensin”
- 2021 – “Menajerimi Ara” (Sinan)
Sinema Filmleri
- 2021 – “Geçen Yaz” (Kaan)
- 2018 – “Dijital Esaret”
- 2018 – “Ah Bir Ataş Ver”
- 2016 – “Çağrılan”
Hakkında Sıkça Sorulan Sorular
- Eray Ertüren kaç yaşında? Doğum tarihi kamuoyuyla paylaşılmamıştır.
- Eray Ertüren hangi dizilerde oynadı? Çukur, Yargı, Avlu, Aile, Kübra ve Kara Ağaç Destanı gibi dizilerde rol almıştır.
- Boyu ve kilosu nedir? 1.68 cm boyunda ve 65 kg ağırlığındadır.
yazısı ilk önce üzerinde ortaya çıktı.