irc.web.tr'e Hoş Geldiniz!
Türkiye'nin yeni nesil irc forumu sizinle!

Gönül Dağı’nın Taner’i Berk Atan’ın daha da iyi olacağım dedi

Uzman

Premium Üye
Premium Üye
“Gönül Dağı” dizisinin başrol oyuncusu Berk Atan, dün saat 17.30 sıralarında Eskişehir Sivrihisar’da dizi setine giderken trafik kazası geçirdi. Kaza sonrası sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı.

Eskişehir Şehir Hastanesi’nde tedavi altına alınan Berk Atan’ın ailesi, kaza haberini alır almaz İstanbul’dan yola çıkarak hastaneye geldi. Berk Atan’ın babası Metin Atan, yaptığı açıklamada oğlunun sağlık durumunun iyi olduğunu belirterek, “Berk’in durumu gayet iyi… Mıcıra kapılan araç peş peşe takla atmış, arabanın halini görünce ‘Allah oğlumuzu bize bağışladı’ dedim. Kaburgasında çatlak var. Zaman içinde iyileşecek. Dün iç kanama riski nedeniyle yoğun bakımda gözlem altındaydı. Hiçbir risk olmadığını tespit edip doktorları bugün 13.00 gibi normal odaya aldı. Arkadaşları yanında, morali çok iyi… Ağrısı da yok. Birkaç güne çok daha iyi olacak. Bu Berk’in başına gelen ilk kazaydı, Allah bir daha göstermesin…” ifadelerini kullandı.

Öte yandan, Berk Atan’ın geçtiğimiz ay ayrıldığı meslektaşı Sude Zülal Güler de kaza haberini alır almaz ilk uçakla Eskişehir’e gitti. Gözyaşlarına boğulan Güler, Berk Atan’ın yanına koşarak iyi olduğunu görünce rahat bir nefes aldı.

Berk Atan da sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak, kendisini merak eden, arayan ve ulaşamayan herkese teşekkür etti. Atan, “Bu kötü olaydan sonra bu kadar sevildiğimi görmek beni ayağa kaldıran en büyük güç oldu. Çok şükür ben iyiyim. Ailem, arkadaşlarım ve sevdiklerim yanımda. İstirahat sürecindeyim, daha da iyi olacağım. Dünden beri arayan, soran dualarını esirgemeyen herkese tekrardan çok teşekkür ederim. Herkesten Allah razı olsun.” şeklinde bir mesaj yayınladı.

Bağlantıları görebilmek için lütfen Giriş yap veya Kayıt ol
yazısı ilk önce
Bağlantıları görebilmek için lütfen Giriş yap veya Kayıt ol
üzerinde ortaya çıktı.

Konu görüntüleyen kullanıcılar