irc.web.tr'e Hoş Geldiniz!
Türkiye'nin yeni nesil irc forumu sizinle!

Hamdi Alkan, Türkiye’nin güldüren yüzleri ile film yapmak istiyor!

Uzman

Premium Üye
Premium Üye
Gazeteci Sibel Arna’nın YouTube programı“Ne Olursan Ol Rahat Ol” a konuk olan Hamdi Alkan, Arna’nın Türkiye’nin yüzünü güldüren adamlar birleşip, Ertem Eğilmez filmleri tadında bir film yaparlar mı” sorusuna bakın nasıl cevap verdi.

Bizi iyi hissettiren adamlar birleşip tekrardan film yapar mı?

“Neden olmasın? Tabii ki olabilir. Sevgili Özcan’ın filmi vardı, onda çok iyi bir kadro olmuştuk. Neredesin Firuze… Şampiyonlar Ligi gibiydi. Sevgili Cem, sevgili Ata, Yılmaz, Şahan, Tolga… Hep birlikte yani. Yani yapmak lazım. Hiçbir şey yapmasak çıkıp sahnede bir gün sohbet edelim. O bile güzel bir şey olur. Bunlara ihtiyaç var.

Cem Yılmaz’ın ilk sahneye çıktığı ayakkabıları satın alıp ona hediye ettim

Efemera koleksiyoneriyim. Bir ara Ebru Gündeş’in hayran mektuplarını bulup ona hediye etmiştim. Rahmetli Türker İnanoğlu’nun yayınladığı 5555 film afişi kitabında eksik olan 222 afiş ben de vardır. Kitaba öyle katkıda bulundum.

En son sevgili Cem Yılmaz’ın ilk sahneye çıktığı ayakkabıları almıştım. Kendisine hediye ettim. Hatta içinden ilk giydiği siyah tişörtte çıkmıştı. Tişörtü görünce “O zamanlar da kaliteli giyiniyormuşum” dedi.

HAYATIMDA BİRİ VAR

Şu sıralar iki kızıyla birlikte yaşayan Hamdi Alkan, program sırasında aşka kapıları kapatmadığını da söyledi. Hatta güzer giden bir ilişki içinde olduğunu da ilk defa anlattı.

Bağlantıları görebilmek için lütfen Giriş yap veya Kayıt ol
yazısı ilk önce
Bağlantıları görebilmek için lütfen Giriş yap veya Kayıt ol
üzerinde ortaya çıktı.

Konu görüntüleyen kullanıcılar