irc.web.tr'e Hoş Geldiniz!
Türkiye'nin yeni nesil irc forumu sizinle!

Helin Kandemir Babasının Ölümüyle Nasıl Başa Çıktığını İlk Kez Anlattı

Uzman

Premium Üye
Premium Üye

Helin Kandemir’den Baba İtirafı: “O Boşluğun Sağına Soluna Çiçek Çizdim!”​

Ekranların sevilen ve ödüllü genç yıldızı Helin Kandemir, Ceyda Düvenci’nin sunduğu Bambaşka Sohbetler programına konuk oldu. Oyunculuğunun yanı sıra zarafeti ve yaşından beklenmeyecek olgunluğuyla Ceyda Düvenci’yi kendine hayran bırakan Kandemir, özel hayatına ve iç dünyasına dair çok konuşulacak itiraflarda bulundu. İşte programa damga vuran o çarpıcı açıklamalar…

En Acı Kayıp: 18 Yaşında Babaya Veda

Programın en duygu yüklü anları, Helin Kandemir’in babasının vefatı hakkında konuştuğu anlardı. Henüz 18 yaşındayken babasını kaybeden genç oyuncu, yas süreciyle nasıl başa çıktığını tüyler ürperten bir metanetle anlattı:

“Kayıp yaşamak insanda kocaman, kapkaranlık bir boşluk yaratıyor… Ben o boşluğun sağına soluna çiçek çizdim. O benim artık vücudumdaki bir ben gibi…” Hayatta savrulmadığını ve kendini dağıtmadığını belirten Kandemir, en karanlık anlarda bile her zaman bir yerlerde ışık olduğuna inandığını dile getirdi.

Psikoloji Eğitimine Neden Ara Verdiğini Açıkladı

Bir süredir psikoloji eğitimi aldığı bilinen başarılı oyuncu, hayatın getirdiği sorumluluklar nedeniyle okulunu dondurmak zorunda kaldığını açıkladı. Genç yaşında ailesinin sorumluluklarını omuzlayan Kandemir, “Ben bu hayatın bütün sorumluluğunu sırtımda taşıyorum. Mezun olmak için mezun olmak istemem, oraya sağlıklı bir beden ve mesai ayırabileceğim bir evrende okumak isterim” sözleriyle hayat mücadelesini ve kariyer ile eğitim arasındaki dengeyi nasıl kurduğunu gözler önüne serdi.

Enis Arıkan ile Birlikte Yaptırdığı “Balina” Dövmesi

Tiyatro sahnelerinde kapalı gişe oynayan “Balina” adlı oyundaki performansıyla da övgü toplayan Kandemir, oyuna ve sahneye olan bağını vücuduna da taşıdığını anlattı. Oyuna veda ettikten sonra partneri Enis Arıkan ile birlikte kalbine yakın bir yere renkli bir dövme yaptırdığını belirterek tiyatronun hayatındaki iyileştirici gücünden bahsetti.

Ceyda Düvenci’ye Hayat Dersi: “Herkesi Sevmiyorum Ama…”

Rekabetin yoğun olduğu dizi ve sinema sektöründe nasıl bu kadar saygılı ve naif kalabildiği sorulan Kandemir, hayata bakış açısını özetleyen o iddialı cümleyi kurdu:

“Herkesi seviyor muyum? Kesinlikle hayır ama herkeste sevilecek bir şeyleri mutlaka arıyorum.” İçindeki neşeyi ve umudu hiçbir zaman kaybetmeyen, kendi tabiriyle hayatta tutunmak için “sevmeyi bir direnç biçimi olarak seçen” Helin Kandemir’in bu samimi açıklamaları, uzun süre magazin gündeminden düşmeyecek gibi görünüyor!

Henüz 21 yaşında olmasına rağmen kariyerine sayısız başarılı dizi, film ve tiyatro projesi sığdıran; hem ekranların hem de beyazperdenin aranan yüzlerinden biri haline gelen Helin Kandemir’in hayat hikayesi televizyon izleyicileri tarafından büyük bir merakla araştırılıyor. Rol aldığı yapımlardaki etkileyici performansıyla akıllara kazınan ve her geçen gün yıldızını parlatan başarılı oyuncunun yaşı, eğitimi, kariyer basamakları ve bugüne kadar yer aldığı tüm projelerin detaylarına ulaşmak için kapsamlı biyografi sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Bağlantıları görebilmek için lütfen Giriş yap veya Kayıt ol

yazısı ilk önce
üzerinde ortaya çıktı.

Konu görüntüleyen kullanıcılar