Helin Kandemir’in Gücünün Sırrı Ortaya Çıktı: “Biz Üç Kadın Sımsıkı Birbirimizin Elini Tuttuk!”
Ekranların sevilen ve başarılı genç yıldızı Helin Kandemir, katıldığı Bambaşka Sohbetler programında Ceyda Düvenci’ye içini döktü. Gerek yeteneği gerekse yaşından beklenmeyecek olgunluğuyla dikkat çeken oyuncu, hayatındaki en büyük dayanakları olan annesi ve kız kardeşi Zeynep hakkında samimi ve duygu yüklü açıklamalarda bulundu. Kandemir’in, ailesinin kadınlarına duyduğu derin sevgi ve bağlılık ekran başındakileri derinden etkiledi.
“Annem Bize Olaylara Hep Güzel Bakmayı Öğretti”
Genç yaşta yaşadığı kayıplara rağmen içindeki neşeyi ve umudu hiç kaybetmediğini belirten Kandemir, bu güçlü yapısının mimarı olarak annesini işaret etti. Annesinin kendilerini büyük bir sevgiyle ve olayların hep iyi yönünü görmeye odaklayarak büyüttüğünü anlatan güzel oyuncu, çocukluk yıllarına dair şu tebessüm ettiren anıyı paylaştı:
Annesinin Yeni Hayatına Sevgi Dolu Destek
Annesinin fedakarlıklarından övgüyle bahseden Kandemir, onun şu anki yaşamı hakkında da çok olgun açıklamalarda bulundu. Annesinin artık yepyeni bir hayatı ve güzel bir evliliği olduğunu belirten yıldız oyuncu, “Onun mutlu olduğunu görmek benim için yeterli, daha fazlası değil. Biliyorum ki telefonu bana her zaman açıktır, yan yanayız ama sadece resmen aynı evde değiliz,” sözleriyle birini sevmenin illa aynı çatı altında olmayı gerektirmediğini vurguladı.
“Kız Kardeşim Zeynep’i Gururlu Bir Anne Gibi İzliyorum”
Kendisinden küçük kız kardeşi Zeynep ile olan bağını anlatırken gözleri parlayan Kandemir, iki kardeşin hayata bakış açılarındaki zıtlığa da dikkat çekti. Kendisinin insanlara ilk görüşte koşulsuz güvendiğini ve sevgiyle yaklaştığını itiraf eden Kandemir, kardeşinin ise annesinden öğrendiği üzere daha temkinli olduğunu şu sözlerle ifade etti:
“Zeynep çok mesafeli bir kızdır. Ben biriyle tanıştığım zaman %100’ümle gelirim, güven problemi dünyamda yoktur. O yüzden hikayelerim hep hayal kırıklığı ekseninde döndü. Zeynep ise gördüğüne göre güvenir. İkimiz hayatla başka türlü mücadele ettik ama ikimiz de biricik olduk. Zeynep benim tamamlayıcımdır. Onun kocaman bir kadına dönüşmesini arkadan gururlu bir anne gibi izliyorum.”
“Biz Üçümüzün Dünyası Bambaşka Bir Yerde”
Kendi ayakları üzerinde duran üç güçlü kadın olarak hayat mücadelelerini sırt sırta vererek sürdürdüklerini belirten Kandemir, sözlerini şu etkileyici cümlelerle noktaladı: “Biz çok başka bir aile olduk kendi aramızda. Biz üçümüzün dünyası başka bir yerde oldu, birbirimizin elini sımsıkı tuttuk. Şimdi arkamdan gelen kız kardeşime, annemin bana yaptığı gibi iyi bir kadın örneği olmak için mücadele ediyorum.”
Helin Kandemir’in ailesine, köklerine ve özellikle hayatındaki güçlü kadınlara dair yaptığı bu samimi açıklamalar, onun sadece başarılı bir oyuncu değil, aynı zamanda örnek bir abla ve evlat olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.
yazısı ilk önce üzerinde ortaya çıktı.