irc.web.tr'e Hoş Geldiniz!
Türkiye'nin yeni nesil irc forumu sizinle!

Kıskanmak 18. yeni bölümde Cihan, kalpleri titretecek!

Uzman

Premium Üye
Premium Üye
Kıskanmak dizisinin 13 Ocak Salı akşamı yayınlanacak 18. bölümünden yürekleri ağıza getiren yeni tanıtım yayınlandı.

Tanıtımda Seniha, Cihan’a çocukluğunda yaşadığı ilgisizliğin ve sevgisizliğin kendisini ne kadar yaraladığını anlatarak kalbini açıyor. Cihan’ın “Keşke kendini benim gözümden görebilseydin” cümlesi kalpleri eritiyor.

Mükkerrem, Nüzhet’e hamile olduğunu açıkladığında beklenmedik bir tepkiyle karşılaşıyor. Nüzhet, Mükkerrem’e “Bitti! Sen yoluna, ben yoluma. Artık aramızda bir şey olması mümkün değil” diyerek rest çekiyor.

Cihan, Seniha’ya hakkında bir ihbar olduğunu söylüyor. Mediha’nın başsavcıya giderek düğün gecesi kendisini balkondan iten kişinin Seniha olduğunu söylemesi herkesi şok ediyor.

Bu ihbarın dengeleri nasıl değiştireceği, Mükkerrem ve Nüzhet arasındaki gerilimin nelere yol açacağı soruları yeni bölüme olan heyecanı ve merakı arşa çıkarıyor.

Usta yazar Nahid Sırrı Örik’in aynı adlı eserinden uyarlanan, senaryosunu Yılmaz Şahin’in kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Nadim Güç’ün oturduğu dizinin başrollerinde; Özgü Namal, Selahattin Paşalı, Mehmet Günsür, Hafsanur Sancaktutan, Beril Pozam, Bülent İnal, Hande Doğandemir, İpek Tuzcuoğlu, İştar Gökseven, Rozet Hubeş, Cem Uslu, Dilara Aksüyek, Şerif Erol ve Ayda Aksel yer alıyor.

Kıskanmak, 18. bölümüyle 13 Ocak Salı akşamı NOW’da!

Bağlantıları görebilmek için lütfen Giriş yap veya Kayıt ol
yazısı ilk önce
Bağlantıları görebilmek için lütfen Giriş yap veya Kayıt ol
üzerinde ortaya çıktı.

Konu görüntüleyen kullanıcılar