irc.web.tr'e Hoş Geldiniz!
Türkiye'nin yeni nesil irc forumu sizinle!

Kıskanmak dizisi 13. bölüm Seniha büyük tehlike altında!

Uzman

Premium Üye
Premium Üye
Ay Yapım yapımcılığında gerçekleşen, Özgü Namal, Selahattin Paşalı, Mehmet Günsür, Hafsanur Sancaktutan, Beril Pozam, Bülent İnal, ve Ayda Aksel’in başrollerinde yer aldığı Kıskanmak dizisi, dün yayınlanan 13. bölümüyle NOW ekranlarında izleyicilere heyecan, hüzün ve merak dolu anlar yaşattı.

Cemal’in kimliğini açıklamasıyla Paşazade ailesinde büyük yüzleşme yaşandı. Türkan,
Şevket köşkünün hanımı gibi davranınca Nalan’la arası iyice gerildi. Enver, evlendikten
sonra emeklilik planlarını değiştirdi.

Nalan Nüzhet ve Halit’in kardeş olduğu gerçeğiyle
yüzleşti. Melek ölürken kızı Yasemin’i Seniha’ya emanet etti. Seniha küçük Yasemin’i
ziyarete gittiğinde Ferhat’ı gördü. Onu yakalamak isterken tuzağa düştü.

HALİT’İN CEMAL’LE YÜZLEŞMESİ GEÇMİŞİN YARALARINI SARDI

Halit 35 yıl sonra ölümüne sebep olduğuna inandığı babasını karşısında görünce derinden sarsıldı. Babasına “Sen beni hiç sevmedin” diyerek hesap soran Halit; Cemal’den aldığı “Ben seni hep sevdim ama Mediha seni benden uzak tuttu, yakınlaşmamıza izin vermedi, âşık olduğu adamın oğluna beni yaklaştırmadı” cevabıyla bugüne kadar inandığı bütün doğruları yıktı.

Cemal’in “Aslında o tekneyi annenle ben batırdık, suçu da senin üstüne attık” itirafıyla baba ile oğul barıştı. Öte yandan Seniha ile Halit arasındaki miras meselesi de çözüme kavuştu; iki kardeş el sıkıştı.

FERHAT MELEĞİN HAYATINI ELİNDEN ALDI!
Melek’in kocası Ferhat, Melek’in kendisinden boşanmak istemesini bahane ederek, herkesin gözü önünde Melek’in hayatına son verdi.

Olay sırasında çevrede bulunan insanların polisi ya da ambulansı aramak yerine yaşananları kaydetmesi ve Seniha’nın buna tepki göstererek “Çekin çekin, sosyal medyada paylaşıp altına bir kadın daha öldü yazarsınız” sözleri, günümüzde yaşanan kadın cinayetlerine atıfta bulunarak güçlü bir farkındalık yarattı. Melek ise son nefesinde kızı Yasemin’i Seniha’ya emanet etti.

HALİT, NÜZHET’LE KARDEŞİ OLDUĞUNU İTİRAF ETTİ, NALAN KENDİ GERÇEĞİYLE YÜZLEŞTİ

Enver’in Nalan’a yapacağı şirket devri için tüm taraflar bir araya geldi. Nalan, önce Mükerrem’e üstü kapalı bir şekilde Nüzhet’ten uzak durmasını söyledi. Daha sonra bu konuyu Halit’e taşıdı. Halit ise böyle bir şeyin asla olamayacağını belirterek Nüzhet’le öz kardeş olduklarını itiraf etti.

Duydukları karşısında şoke olan Nalan, kendisinin de Mediha ile aynı kaderi paylaşacağı gerçeğiyle yüzleşti. Mediha’dan gelen bir mesajla şirketi Nalan’a devretmekten vazgeçen Enver, Cemal’in geri döndüğünü öğrenince büyük bir endişeye kapıldı.

SENİHA’NIN HAYATI TEHLİKEDE!

Yasemin’i ziyaret etmeye giden Seniha, Yasemin’in halası olduğunu iddia eden bir kişinin onu babasına teslim etmeye çalıştığını fark etti ve buna engel oldu. Ferhat’ı adalete teslim etme umuduyla arabayla peşine takılan Seniha, durumu Savcı Cihan’a da bildirdi.

Ferhat ve adamı, Seniha’yı bir inşaata götürdü. Uzun süren bir kovalamacanın ardından, Seniha ikiliye para teklif etti. Ferhat anlaşacak gibi davransa da beklenmedik bir hamleyle Seniha’yı yüksekten aşağı itti.

Seniha’nın bu durumdan kurtulup kurtulamayacağı, Savcı Cihan’ın müdahalesinin ne olacağı, Cemal’le geçmişten gelen bağlantısının nereye varacağı ve Nalan’ın öğrendiği gerçeklerle nasıl başa çıkacağı, 14. bölüme dair en merak edilen soruların başında gelerek heyecanı ve merakı zirveye taşıdı.

Usta yazar Nahid Sırrı Örik’in aynı adlı eserinden uyarlanan, senaryosunu Yılmaz Şahin’in kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Nadim Güç’ün oturduğu dizinin başrollerinde Özgü Namal, Selahattin Paşalı, Mehmet Günsür, Hafsanur Sancaktutan, Beril Pozam, Bülent İnal , Hande Doğandemir, İpek Tuzcuoğlu, İştar Gökseven, Rozet Hubeş, Cem Uslu, Dilara Aksüyek, Şerif Erol ve Ayda Aksel yer alıyor

Kıskanmak 13. bölümüyle 16 Aralık Salı akşamı NOW ‘da!

Bağlantıları görebilmek için lütfen Giriş yap veya Kayıt ol
yazısı ilk önce
Bağlantıları görebilmek için lütfen Giriş yap veya Kayıt ol
üzerinde ortaya çıktı.

Konu görüntüleyen kullanıcılar