irc.web.tr'e Hoş Geldiniz!
Türkiye'nin yeni nesil irc forumu sizinle!

Kıskanmak dizisi 16. yeni bölümde Mediha ile Halit için işler kötüye gidiyor!

Uzman

Premium Üye
Premium Üye
Kıskanmak dizisinin 30 Aralık Salı akşamı NOW ekranlarında izleyiciyle buluşacak 16. bölümünden heyecan dolu yeni tanıtım yayınlandı.

Tanıtımda Mediha, Seniha’ya Cihan’ı kastederek “miras için yaklaştı sana yoksa kim alır seni” diyerek özgüvenini kırmak istiyor.

Cihan ve Seniha arabada otururken yanlarına gelerek “Savcı Bey , biz sizi adliyede biliyorduk meğer siz başka işler peşindeymişsiniz” diyen kişinin kim olduğu merak konusu oluyor.

Öte yandan Nalan’ın bilmiyormuş gibi davrandığı Nüzhet – Mükerrem ilişkisi konusunda ikili büyük bir yüzleşmeye girip şiddetli bir kavgaya tutuşuyor. Cemal’in “Benim evimde benim kızıma yaptıklarınızı affedeceğimi mi sandınız” diyerek Halit ve Mediha’yı köşkten kovması ise bölüme olan merakı arşa çıkarıyor.

Usta yazar Nahid Sırrı Örik’in aynı adlı eserinden uyarlanan, senaryosunu Yılmaz Şahin’in kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Nadim Güç’ün oturduğu dizinin başrollerinde Özgü Namal, Selahattin Paşalı, Mehmet Günsür, Hafsanur Sancaktutan, Beril Pozam, Bülent İnal, Hande Doğandemir, İpek Tuzcuoğlu, İştar Gökseven, Rozet Hubeş, Cem Uslu, Dilara Aksüyek, Şerif Erol ve Ayda Aksel yer alıyor.

Kıskanmak 16. Bölümüyle 30 Aralık Salı akşamı NOW’da!

Bağlantıları görebilmek için lütfen Giriş yap veya Kayıt ol
yazısı ilk önce
Bağlantıları görebilmek için lütfen Giriş yap veya Kayıt ol
üzerinde ortaya çıktı.

Konu görüntüleyen kullanıcılar