irc.web.tr'e Hoş Geldiniz!
Türkiye'nin yeni nesil irc forumu sizinle!

Kıskanmak dizisi 23. yeni bölümde Halit, Mükerrem ve Nüzhet’e riskli bir oyun oynar!

Uzman

Premium Üye
Premium Üye
Kıskanmak dizisinin 23. bölümünden heyecan ve gerilim dolu yeni tanıtım yayınlandı.

Tanıtımda Seniha, Cihan’a kalbinin derinlerini açıyor:
“Hiç sevmedi beni, hiç gurur duymadı. Hastalandığımda hiç yanıma gelmedi, öpmedi, sarılmadı,” diyerek yaralarını ortaya koyuyor.

Cihan ise “Neyse ki ben sana sarıldım, sevdim, öptüm,” sözleriyle aşkını dile getiriyor.
Cihan, Defne’nin evine gittiğinde ne kızını ne de annesini bulamıyor. Defne’de annelik içgüdüsü her şeyin önüne geçiyor.

Halit’in “Aranızda ne var sizin?” sorusu üzerine Mükkerrem sinir krizi geçirirken, ikili arasında büyük bir kavga yaşanıyor. Nüzhet ise Mükkerrem’i Halit’e bırakmayacağını annesine sert bir dille bir kez daha söylüyor.

Gecenin ilerleyen saatlerinde Halit, Mükkerrem uyurken onun telefonundan Nüzhet’e “İyi değilim. Bu gece Halit’le değil, seninle uyumak isterim.” mesajını atıyor.
Halit’in kurduğu bu tehlikeli oyunun nelere yol açacağı 23. bölüme dair merak ve heyecanı artırıyor.

Usta yazar Nahid Sırrı Örik’in aynı adlı eserinden uyarlanan, senaryosunu Yılmaz Şahin’in kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Nadim Güç’ün oturduğu dizinin başrollerinde; Özgü Namal, Selahattin Paşalı, Mehmet Günsür, Hafsanur Sancaktutan, Beril Pozam, Bülent İnal, Hande Doğandemir, Ayça Bingöl, İpek Tuzcuoğlu, İştar Gökseven, Rozet Hubeş, Cem Uslu, Dilara Aksüyek, Sezin Akbaşoğulları ve Ayda Aksel yer alıyor.
Kıskanmak, 23. bölümüyle 17 Şubat Salı akşamı NOW’da!

Bağlantıları görebilmek için lütfen Giriş yap veya Kayıt ol
yazısı ilk önce
Bağlantıları görebilmek için lütfen Giriş yap veya Kayıt ol
üzerinde ortaya çıktı.

Konu görüntüleyen kullanıcılar