irc.web.tr'e Hoş Geldiniz!
Türkiye'nin yeni nesil irc forumu sizinle!

Kıskanmak dizisinde Cihan’ın halasından kız isteme sürprizi!

Uzman

Premium Üye
Premium Üye
Kıskanmak dizisinin 3 Mart Salı akşamı yayınlanacak 25. bölümünden yüzleri gülümseten bir tanıtım yayınlandı.

Tanıtımda Seniha’nın Cihan’la evleneceğini annesine ve abisine söylemesi onlarda büyük bir şaşkınlık yaratıyor. Cihan’ın halası ise her şeyin gelenek ve göreneklere uygun olmasını isteyerek kız isteme konusunda ısrarcı oluyor.

Paşazade Konağı’nda gerçekleşen bu buluşma yürekleri ısıtırken, Mediha “Kızımın o kadar da masum göründüğüne bakmayın, abisinin düğününde beni balkondan atmıştı” diyerek ortama buz kestirmeyi ihmal etmiyor.

İzleyicileri merakta bırakan heyecan dolu 24. bölüm finalinin ardından, 25. bölümde nelerin yaşanacağı ise heyecanı ve merakı perçinlemeye devam ediyor.

Usta yazar Nahid Sırrı Örik’in aynı adlı eserinden uyarlanan, senaryosunu Yılmaz Şahin’in kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Nadim Güç’ün oturduğu dizinin başrollerinde; Özgü Namal, Selahattin Paşalı, Mehmet Günsür, Hafsanur Sancaktutan, Beril Pozam, Bülent İnal, Hande Doğandemir, Ayça Bingöl, İpek Tuzcuoğlu,Rozet Hubeş, Cem Uslu, Dilara Aksüyek,ve Ayda Aksel yer alıyor.
Kıskanmak 25. bölümüyle 3 Mart Salı NOW ‘da!

Bağlantıları görebilmek için lütfen Giriş yap veya Kayıt ol
yazısı ilk önce
Bağlantıları görebilmek için lütfen Giriş yap veya Kayıt ol
üzerinde ortaya çıktı.

Konu görüntüleyen kullanıcılar