irc.web.tr'e Hoş Geldiniz!
Türkiye'nin yeni nesil irc forumu sizinle!

Kıskanmak dizisinde heyecan ve gerilim doruğa çıkıyor!

Uzman

Premium Üye
Premium Üye
Kıskanmak dizisinin 30 Aralık akşamı NOW ekranlarında yayınlanacak 16. bölümünden heyecan ve gerilimin dorukta olduğu yeni tanıtım yayınlandı.

Tanıtımda Nüzhet, Halit’e “Sensin değil mi çocuğun babası? Siz kim oluyorsunuz da beni aptal yerine koyuyorsunuz?” diyerek saldırıyor. Cemal’in “Seniha’ya dokunacak olursan…” sözlerine, “Ne yaparsın, beni öldürür müsün?” diyerek alay eden Mediha, Cemal’den hiç beklemediği sertlikte bir yanıt alıyor. Seniha Mükerrem’e Nüzhet’le mutlu olmaları konusunda yol göstereceğini söylüyor.

Mücahit, yarım bıraktığı işi tamamlamak için bu defa Cemal’i balık tutarken hedef alıyor. Nalan’dan Nüzhet’e gelen cümle ise bomba etkisi yaratıyor: “Mükerrem’le seni biliyorum!”
Yüzleşmelerle dolu 16. bölümde Nüzhet ve Mükerrem’i nelerin beklediği, Mücahit’in amacına ulaşıp ulaşamayacağı, Nalan–Nüzhet–Halit üçgeninde nelerin yaşanacağı soruları 16. Bölüme dair heyecanlı bekleyişi pekiştiriyor.

Usta yazar Nahid Sırrı Örik’in aynı adlı eserinden uyarlanan, senaryosunu Yılmaz Şahin’in kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Nadim Güç’ün oturduğu dizinin başrollerinde Özgü Namal, Selahattin Paşalı, Mehmet Günsür, Hafsanur Sancaktutan, Beril Pozam, Bülent İnal, Hande Doğandemir, İpek Tuzcuoğlu, İştar Gökseven, Rozet Hubeş, Cem Uslu, Dilara Aksüyek, Şerif Erol ve Ayda Aksel yer alıyor.

Kıskanmak 16. bölümüyle 30 Aralık Salı akşamı NOW’da!

Bağlantıları görebilmek için lütfen Giriş yap veya Kayıt ol
yazısı ilk önce
Bağlantıları görebilmek için lütfen Giriş yap veya Kayıt ol
üzerinde ortaya çıktı.

Konu görüntüleyen kullanıcılar