irc.web.tr'e Hoş Geldiniz!
Türkiye'nin yeni nesil irc forumu sizinle!

Kıskanmak dizisinde yepyeni bir sayfa açılıyor, bomba gibi gelişmeler izleyicileri bekliyor!

Uzman

Premium Üye
Premium Üye
KISKANMAK DİZİSİNDE BOMBA GELİŞMELER YAŞANACAK: HİÇ BİR ŞEYİN ESKİSİ GİBİ OLMAYACAĞI DİZİDE; YENİ BÖLÜMDEN YAYINLANAN TANITIM BÜYÜK MERAK YARATTI!
KISKANMAK – BİR YIL SONRA : BAŞKA BİR HAYAT “

Kıskanmak dizisinin heyecan ve merak dolu 27. bölümünden tüm dengeleri değiştiren çok çarpıcı bir tanıtım yayınlandı.
Hikâyenin zaman atlamasıyla 1 yıl sonrasına taşındığı yeni bölümden yayınlanan ilk tanıtım büyük gelişmelerin habercisi oldu.

KISKANMAK DİZİSİNİN GELECEK HAFTA YAYINLANACAK 27. BÖLÜMÜNDE HİKÂYEDE YEPYENİ BİR SAYFA AÇILIYOR!

Tanıtımda; Halit tarafından vurulduktan 1 yıl sonra iyileşip annesi Nur ve Nalan’la birlikte kendi topraklarında yeni bir hayata başlamak isteyen Nüzhet’in yolu Kapadokya’ya uzanıyor. Ailesinin yönettiği topraklarda başa geçen Nüzhet’in Mükerrem hakkında söyledikleri şaşkınlık yaratırken Nalan’la verdikleri gösterişli düğün daveti dikkat çekiyor. Hapiste öfkesini hala diri tutan Halit’ten, öldü sandığı Nüzhet’in ailesinden, Seniha’dan ve herkesten kaçıp oğluna sığınan Mükerrem’in yeni hali şaşkınlık yaratırken genç kadın Seniha’dan Nüzhet’in hayatta olduğunu öğreniyor ve bu gerçekle sarsılıyor. Tanıtımın sonunda bebeği ve annesiyle Kapadokya’ya giden Mükerrem’in Nalan ve Nüzhet’in karşısına çıkması ise büyük bir yüzleşmenin kapılarını aralıyor.

Nüzhet’i yeni hayatında nelerin beklediği, Mükerrem’in nasıl bir yol izleyeceği ve Halit’in intikam planının nasıl şekilleneceği sorularının cevapları yeni bölümde izleyiciyle buluşacak.

Kıskanmak dizisinin 27. bölümünde hikâyeye Sedat Kalkavan, Yakup Turgut ve Sultan Şirin Saydamlı dahil olurken; Alya Çelik, Nalan Olcayalp, Yunus Emre Terzioğlu ve İlayda Okut konuk oyuncu olarak kadroda yer alıyor.

Usta yazar Nahid Sırrı Örik’in aynı adlı eserinden uyarlanan, senaryosunu Yılmaz Şahin’in kaleme aldığı ve yönetmen koltuğunda Nadim Güç’ün oturduğu dizinin başrollerinde; Özgü Namal, Selahattin Paşalı, Mehmet Günsür, Hafsanur Sancaktutan, Beril Pozam, Bülent İnal, Hande Doğandemir, Ayça Bingöl, İpek Tuzcuoğlu, Hülya Duyar, Tuncay Beyazıt, Çağla Demir, Şennur Nogaylar, Rozet Hubeş, Zeynep Yüce, Batuhan Büyükkaracaoğlu ve Ayda Aksel yer alıyor.

Kıskanmak 27. Bölümüyle 24 Mart Salı akşamı NOW’da!

Bağlantıları görebilmek için lütfen Giriş yap veya Kayıt ol
yazısı ilk önce
Bağlantıları görebilmek için lütfen Giriş yap veya Kayıt ol
üzerinde ortaya çıktı.

Konu görüntüleyen kullanıcılar