irc.web.tr'e Hoş Geldiniz!
Türkiye'nin yeni nesil irc forumu sizinle!

Kıskanmak dizisinin 26. bölümünde olaylar olayları izledi, seyirciler heyecan dalgası yaşadı!

Uzman

Premium Üye
Premium Üye
Özgü Namal, Selahattin Paşalı, Mehmet Günsür, Hafsanur Sancaktutan, Beril Pozam, Bülent İnal ve Ayda Aksel’in başrollerinde yer aldığı Kıskanmak dizisinin 26. bölümü önceki akşam NOW ekranlarında izleyiciyle buluştu. Seniha’nın evlilik hazırlıkları izleyenlere keyif dolu anlar yaşatırken, finalde Halit’in Nüzhet’i vurması herkesi dehşete düşürdü

Mükerrem’in Halit’e dönmesi Nüzhet ve Seniha’yı harekete geçirdi. Mediha’nın geçmişi ve çocukluk acıları gün yüzüne çıkarken, Seniha ile yılların yüzleşmesini yaşadılar. Mükerrem ise kaderini belirleyecek sırrı sakladı.

Seniha kendini Adana gelini olarak tüm adetlerin içinde bulurken, Cihan ve Seniha’nın düğününde Halit’in Nüzhet’i vurması bölüme damga vurdu.

SENİHA’NIN DÜĞÜN HAZIRLIKLARI YÜZLERİ GÜLDÜRDÜ
Döndü Hala’nın ısrarı üzerine gerçekleşen kız isteme töreninin ardından, yine onun öncülüğünde yapılan çeyiz alışverişinin Paşazade Konağı’nda sergilendiği anlar yüzleri gülümsetti. Seniha’nın “asla gitmem” dediği hamamda gerçekleşen gelin hamamı ve kına töreni ise Mediha dahil herkesi duygulandırdı.

MEDİHA’NIN GEÇMİŞİ SU YÜZÜNE ÇIKTI
Seniha, annesinin kendisine neden böyle davrandığını anlamak için geçmişini araştırdı. Annesinin odasında, ona ve kız kardeşine ait eski fotoğraflar bulan Seniha, bu fotoğrafların Adana’da çekildiğini fark etti. Mediha Adanalı olduğunu inkâr etse de, hamamda gözyaşlarına hâkim olamaması gerçeklerin yavaş yavaş ortaya çıkmasına neden oldu. Seniha’nın, “Benim için ağlamadığını biliyorum… Beni neden sevmedin?” sorusu karşısında Mediha’nın “Annem beni neden sevmedi, bilmiyorum” itirafı, kuşaklar boyu aktarılan sevgisizliğin acı gerçeğini yüzlere çarptı.

Halit, Seniha ve Nüzhet’i Cemil’e yaptıkları şantaj üzerinden tehdit etti. Seniha’nın mirastan vazgeçmesi, Nüzhet’in ise Mükerrem’den uzak durması karşılığında elindeki kayıtları sileceğini söyledi. Ancak Seniha ve Nüzhet bu şantaja boyun eğmedi. Cemil’le konuşarak onu şikâyetini geri çekmeye ikna ettiler. Böylece Halit, elindeki en büyük kozunu kaybetmiş oldu.

SENİHA VE CİHAN’IN NİKAHINA HALİT’İN NÜZHETİ VURMASI DAMGA VURDU

Seniha ve Cihan’ın nikâhı kıyıldıktan sonra Nalan, Mükerrem’in bebeğini aslında kaybetmediğini duyduğunu Halit’e söyledi. Bu gerçekle çılgına dönen Halit, odasından aldığı silahı Nüzhet’e doğrultarak ondan hesap sordu.

Nüzhet ise herkesin önünde Mükerrem’e olan aşkını itiraf ederek Halit’in kendisini vuracak cesareti olmadığını söyledi. Tam Mükerrem’le birlikte köşkten çıkacakları sırada Halit’in Nüzhet’i vurması, Seniha’nın en mutlu gününe gölge düşürdü ve herkesi dehşete soktu.

Halit’in bu hamlesinin ardından Nüzhet’in akıbetinin ne olacağı, Mükerrem’in karnındaki bebekle nasıl bir yol izleyeceği ve Kızılbağ ailesinin buna nasıl karşılık vereceği, 27. bölüme dair en çok merak edilen sorular oldu.

Şahin’in kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Nadim Güç’ün oturduğu dizinin başrollerinde; Özgü Namal, Selahattin Paşalı, Mehmet Günsür, Hafsanur Sancaktutan, Beril Pozam, Bülent İnal, Hande Doğandemir, Ayça Bingöl, İpek Tuzcuoğlu, Hülya Duyar, Tuncay Beyazıt, Çağla Demir, Şennur Nogaylar, Rozet Hubeş, Zeynep Yüce Batuhan Büyükkaracaoğlu ve Ayda Aksel yer alıyor

Kıskanmak, 27. Bölümüyle 23 Mart Salı akşamı NOW’da!

KISKANMAK DİZİSİNDE BOMBA GELİŞMELER YAŞANACAK: HİÇ BİR ŞEYİN ESKİSİ GİBİ OLMAYACAĞI DİZİDE; YENİ BÖLÜMDEN YAYINLANAN TANITIM BÜYÜK MERAK YARATTI!
KISKANMAK – BİR YIL SONRA : BAŞKA BİR HAYAT “

Kıskanmak dizisinin heyecan ve merak dolu 27. bölümünden tüm dengeleri değiştiren çok çarpıcı bir tanıtım yayınlandı.

Hikâyenin zaman atlamasıyla 1 yıl sonrasına taşındığı yeni bölümden yayınlanan ilk tanıtım büyük gelişmelerin habercisi oldu.

KISKANMAK DİZİSİNİN GELECEK HAFTA YAYINLANACAK 27. BÖLÜMÜNDE HİKÂYEDE YEPYENİ BİR SAYFA AÇILIYOR!

Tanıtımda; Halit tarafından vurulduktan 1 yıl sonra iyileşip annesi Nur ve Nalan’la birlikte kendi topraklarında yeni bir hayata başlamak isteyen Nüzhet’in yolu Kapadokya’ya uzanıyor. Ailesinin yönettiği topraklarda başa geçen Nüzhet’in Mükerrem hakkında söyledikleri şaşkınlık yaratırken Nalan’la verdikleri gösterişli düğün daveti dikkat çekiyor. Hapiste öfkesini hala diri tutan Halit’ten, öldü sandığı Nüzhet’in ailesinden, Seniha’dan ve herkesten kaçıp oğluna sığınan Mükerrem’in yeni hali şaşkınlık yaratırken genç kadın Seniha’dan Nüzhet’in hayatta olduğunu öğreniyor ve bu gerçekle sarsılıyor. Tanıtımın sonunda bebeği ve annesiyle Kapadokya’ya giden Mükerrem’in Nalan ve Nüzhet’in karşısına çıkması ise büyük bir yüzleşmenin kapılarını aralıyor.

Nüzhet’i yeni hayatında nelerin beklediği, Mükerrem’in nasıl bir yol izleyeceği ve Halit’in intikam planının nasıl şekilleneceği sorularının cevapları yeni bölümde izleyiciyle buluşacak.

Kıskanmak dizisinin 27. bölümünde hikâyeye Sedat Kalkavan, Yakup Turgut ve Sultan Şirin Saydamlı dahil olurken; Alya Çelik, Nalan Olcayalp, Yunus Emre Terzioğlu ve İlayda Okut konuk oyuncu olarak kadroda yer alıyor.

Bağlantıları görebilmek için lütfen Giriş yap veya Kayıt ol
yazısı ilk önce
Bağlantıları görebilmek için lütfen Giriş yap veya Kayıt ol
üzerinde ortaya çıktı.

Konu görüntüleyen kullanıcılar