Kıvılcım’dan boşanan ve kendine yeni bir yol çizen Ömer Ünal’ın hayatındaki en büyük destekçisi Bade oluyor. Ömer’in sağ kolu olarak iş dünyasında ona eşlik eden Bade karakteri, Dilaray Yeşilyaprak tarafından canlandırılıyor. İşte Dilaray Yeşilyaprak hakkında merak edilenler.
Karakterin Hikayesi: Bade, Ömer’in iş hayatındaki asistanı ve güvenilir sağ koludur. Profesyonel, disiplinli ve sadık bir karakterdir. Ömer’in zor zamanlarında işleri toparlayan, gözü kara bir çalışan profilindedir.
Biyografisi: Dilaray Yeşilyaprak, 1995 yılında İstanbul’da doğmuştur. Maltepe Üniversitesi mezunu olan oyuncu, Temel Oyunculuk Eğitimi almıştır. Kariyerine “Benim Adım Melek” dizisiyle güçlü bir başlangıç yapmıştır.
Sıkça Sorulan 5 Soru:
Dilaray Yeşilyaprak Oynadığı Diziler:
yazısı ilk önce üzerinde ortaya çıktı.
Kızılcık Şerbeti Bade Karakteri Kimdir?
Karakterin Hikayesi: Bade, Ömer’in iş hayatındaki asistanı ve güvenilir sağ koludur. Profesyonel, disiplinli ve sadık bir karakterdir. Ömer’in zor zamanlarında işleri toparlayan, gözü kara bir çalışan profilindedir.
Bade Rolündeki Dilaray Yeşilyaprak Kimdir?
Biyografisi: Dilaray Yeşilyaprak, 1995 yılında İstanbul’da doğmuştur. Maltepe Üniversitesi mezunu olan oyuncu, Temel Oyunculuk Eğitimi almıştır. Kariyerine “Benim Adım Melek” dizisiyle güçlü bir başlangıç yapmıştır.
Sıkça Sorulan 5 Soru:
- Dilaray Yeşilyaprak kaç yaşında? 30 yaşındadır.
- Nereli? İstanbulludur.
- Hangi dizilerde oynadı? Hercai ve Benim Adım Melek.
- Boyu kaç? 1.65 metre.
- Karakter özelliği nedir? Genellikle dram projelerinde yer almıştır.
Dilaray Yeşilyaprak Oynadığı Diziler:
- Benim Adım Melek (2019-2020) – Meryem
- Mavera: Hace Ahmed Yesevi (2021) – Asife
- Alparslan: Büyük Selçuklu (2021-2022) – Prenses Flora
- Zembilli (2024) – Nuran Taşçı
yazısı ilk önce üzerinde ortaya çıktı.