irc.web.tr'e Hoş Geldiniz!
Türkiye'nin yeni nesil irc forumu sizinle!

Şakir Paşa Ailesi dizisinde özel ve duygusal bir sahne yaşandı!

Uzman

Premium Üye
Premium Üye
Katılım
8 Eyl 2024
Mesajlar
1,592
Tepkime puanı
1
“Şakir Paşa Ailesi: Mucizeler ve Skandallar” dizisinin Pazar akşamı yayınlanan özel bölümünde Füreya Koral’in torunu Serra Şenol Boyvat da rol aldı. Boyvat’ın dizide anneannesi Füreya Koral’ın çocukluğuyla karşılaştığı sahnede duygusal anlar yaşandı.

Bağlantıları görebilmek için lütfen Giriş yap veya Kayıt ol to view quote content!

Şakir Paşa’nın torunu 100 yıl sonra köşküne döndü

Başrollerinde Fırat Tanış, Vahide Perçin, Cem Yiğit Üzümoğlu, Devrim Yakut, Denise Capezza, Nilsu Berfin Aktaş, Helin Kandemir, Yağmur Başkurt ve Onur Durmaz’ın yer aldığı NOW’ın başarılı dizisi Şakir Paşa Ailesi: Mucizeler ve Skandallar, pazar akşamı yayınlanan özel bölümünde dizinin sevenlerine ve tarih meraklılarına hoş bir sürpriz hazırladı.

Dizide hikayesi anlatılan Şakir Paşa ailesinin yaşayan bir üyesi, Türkiye’nin ilk çağdaş seramik sanatçısı Füreya Koral’ın torunu Serra Şenol Boyvat, özel bölümde aileye dair hazırlanacak hatırat için röportaj yapan bir yazarı canlandırdı.

Anneannesinin çocukluğunu sevdi

Dizinin çekimlerine katılan Serra Şenol Boyvat, konuk olduğu sahnede anneannesinin çocukluğuyla karşı karşıya oynadı. Dizinin geçtiği tarihte 3 yaşında olan ve çocuk oyuncu Zeynep Konç tarafından canlandırılan Füreya Koral ile karşılaşan Boyvat, duygusal anlar yaşadı.

Şakir Paşa Ailesi: Mucizeler ve Skandallar dizisinin köşk dekorunun yanması sebebiyle çekimlerine ara verilmiş ancak dizinin sevenlerine ve tarih meraklılarına sürpriz yaparak dün akşam aileyi anlatan özel bir bölüm yayınlanmıştı. Dizinin yeni bölümü ise bu Pazar izleyicisiyle buluşacak.

Bağlantıları görebilmek için lütfen Giriş yap veya Kayıt ol
yazısı ilk önce
Bağlantıları görebilmek için lütfen Giriş yap veya Kayıt ol
üzerinde ortaya çıktı.
 

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Üst