irc.web.tr'e Hoş Geldiniz!
Türkiye'nin yeni nesil irc forumu sizinle!

Şakir Paşa Ailesi dizisinde rol alan Denise Capezza, Fırat Tanış’a övgülerde bulundu!

Uzman

Premium Üye
Premium Üye
Gazeteci Sibel Arna’nın Youtube programı “Nerede Olursan Ol Rahat Ol” a konuk olan “Şakir Paşa Ailesi: Mucizeler ve Skandallar” dizisinin skandal gelini Denise Capezza’nın Italya’da bir ***** yıldızının hayatını oynadığı anlattı. Aynı programda geçmiş hayatında Türk olduğunu inandığının altını çizen Capezza, Yeni Türkü, Barış Manço, Fikret Kızılok dinlediğini de söyledi.

GEÇMİŞ HAYATIMDA TÜRKTÜM

En sevdiğim şarkı Yeni Türkü’den “Başka Türlü Bir Şey”. Can Yücel şiiri: “Başka türlü bir şey benim istediğim

Ne ağaca benzer ne de buluta

Burası gibi değil gideceğim memleket

Denizi ayrı deniz, havası ayrı hava”

Türkçe şarkıları çok seviyorum. Barış Manço, Fikret Kızılok, Duman, Sezen Aksu. Bence ben türküm bacım. Bacım kelimesini de biliyorum. Bence ben geçmiş hayatımda Türktüm.

***** YILDIZINI OYNADIM

İtalya’da bir ***** starın hayatını oynadım. Filmin adı Diva Futura: Moana Pozzi. Ama öyle bir ***** star ki Moana’nın hayatı cinsellik, özgürlük ve toplumun iki yüzlülüğü üzerine derinlemesine düşünceler içeriyor. Moana Pozzi, 1980’lerin sonu ve 1990’ların başında İtalya’da sadece bir ***** yıldızı değil, aynı zamanda bir televizyon kişiliği, yazar ve politik figür olarak da tanınan çok yönlü bir kadındı. Kariyeri boyunca yaklaşık 100 yetişkin filminde rol aldı ve 1991’de Ilona Staller (Cicciolina) ile birlikte “Partito dell’Amore” (Aşk Partisi) adlı siyasi partiyi kurarak seks işçiliğinin yasallaştırılması ve cinsel eğitimin geliştirilmesi gibi konularda kampanyalar yürüttü. Ayrıca, 1993’te Roma belediye başkanlığına aday oldu.

Çok karmaşık bir karakter. Hayatımdaki oynadığım en zor karakterlerden biriydi. Benden o kadar farklı ki sana anlatamam.

Boyu, 1.80, aksanı farklı, memeleri büyük. Beni seçtiler. Çünkü iyi bir oyuncuyum.

FIRAT TANIŞ’LA OYNAMAK…

Fırat Tanış ile 2016’da “ Hep Yek” filminde birlikte oynamıştık. Yıllar sonra tekrar karşılaştık ve çok mutlu olduk. Çok seviyoruz birbirimizi. Onunla oynamak çok keyifli. İnanılmaz yetenekli bir oyuncu. Şaşırtıcı… Ne yapacağına belli değil. Bu çok önemli. Asla düz bir şey oynamıyor. Sürekli bir adrenalin duygusu. Bazen hiç ezber yapmadan geliyor sette. İki dakikadır repliklerini ezberliyor ve oynuyor. Müthiş bir oyuncu.

Bağlantıları görebilmek için lütfen Giriş yap veya Kayıt ol
yazısı ilk önce
Bağlantıları görebilmek için lütfen Giriş yap veya Kayıt ol
üzerinde ortaya çıktı.

Konu görüntüleyen kullanıcılar