Uzak Şehir’de Yürekleri Dağlayan Sahne: Şahin , Nare’ye Tek Duam Sensin!
Kanal D’nin ilgiyle takip edilen dizisi Uzak Şehir’de, sosyal medyada gündem yarattı. Şahin (Alper Çankaya) ve Nare (Sahra Şaş) arasında geçen duygu yüklü konuşma, izleyicilerin adeta nefesini kesti. Yas ve ihanet gölgesinde filizlenen bir aşkın en sancılı anlarına tanık olduğumuz bu sahnede, Şahin’in çaresiz haykırışları ve Nare’nin imkansızlıklar içindeki çırpınışı yürekleri dağladı.
“Sen Bana Bakmazsan Ben Yaşayamam!”
Özkan’ın ölümünün taze acısıyla sarsılan Nare (Sahra Şaş), Şahin’in (Alper Çankaya) ansızın karşısına çıkmasıyla neye uğradığını şaşırdı. Şahin, “Seni almaya geldim. Konuşmamız lazım,” diyerek Nare’yi gizlice konuşmaya ikna etmeye çalıştı. Gözlerden uzak bir köşede başlayan konuşma, Şahin’in uzun süredir içinde tuttuğu aşkını itiraf etmesiyle alevlendi: “Özkan daha yeni toprağa girdi. Belki zamanı değil ama içimde tuttuğum şeyi biliyorsun. Benim artık tutacak gücüm kalmadı. Nare, çevirme başını. Bana bak. Sen bana bakmazsan ben yaşayamam.”
Şahin (Alper Çankaya), Nare’ye (Sahra Şaş) olan aşkının bir lanet gibi peşini bırakmadığını, ancak bu lanete razı olduğunu dile getirerek, “Biz en olmazlarda bile sevdik birbirimizi. Benimle ol,” sözleriyle yalvardı.
Nare’nin Vicdan Azabı: “Baban Abimin Katiliyse Ben Nasıl Sana Adım Atacağım?”
Şahin’in (Alper Çankaya) aşk ilanı karşısında gözyaşlarına boğulan Nare (Sahra Şaş), acı, yas ve imkansızlıklar arasında sıkışıp kaldığını dile getirdi. Ancak asıl can alıcı soru, Boran’ın katiliyle ilgiliydi. Nare’nin, “Baban, abimin katiliyse ben… Ben nasıl sana adım atacağım Şahin?” şeklindeki feryadı, ikilinin arasındaki en büyük engeli bir kez daha gözler önüne serdi.
Şahin’den Şok Eden Plan ve Büyük Yemin!
Nare’nin (Sahra Şaş) bu kahredici sorusu üzerine Şahin (Alper Çankaya), herkesten gizlediği bir planı açıkladı: “Yarın Cihann’la Suriye’ye gidiyoruz. Hamadı’nın yeri belli oldu. Yakalayıp konuşturacağız.” Şahin, babasının Boran’ın katili olup olmadığını öğrenmek için hayatını tehlikeye atmayı göze almıştı.
Konuşmasının sonunda Nare’ye ( ) büyük bir yemin eden Şahin ( ), “Babam eğer Boran’ın katili değilse senin karşına geleceğim. Vazgeçmeyeceğim senden. Babam Boran’ın katili değilse senden karım olmanı isteyeceğim,” diyerek umut dolu ama bir o kadar da tehlikeli bir bekleyişin fitilini ateşledi.
yazısı ilk önce üzerinde ortaya çıktı.