irc.web.tr'e Hoş Geldiniz!
Türkiye'nin yeni nesil irc forumu sizinle!

Uzak Şehir dizisinde Demir’i canlandıran Ferit Kaya gidişattan çok memnun!

Uzman

Premium Üye
Premium Üye
Kanal D ekranında yayınlanan ve pazartesi akşamlarına damga vuran Uzak Şehir dizisi, elde ettiği reytingler ile bu sezonun en büyük sürprizlerinden birisi oldu.

Dizide başarıyla yer alan isimlerden birisi de Demir karakterini canlandıran Ferit Kaya. Oyuncu elde edilen başarıdan çok memnun ve dizinin yüksek reytinglerinden dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.

Çok sıkı çalıştıklarının altını çizen oyuncu, bunun karşılığını da aldıklarını şu sözlerle ifade etti:

“Çalışıyoruz, reytingler de harika gidiyor. Seyirci işimizi çok beğendi. Uzak kalıyoruz, Mardin’deyiz. Kafa dinliyoruz aslında. İstanbul’un kalabalığından biraz uzak kalıyoruz. Gece gündüz çalışıyoruz. Boş vaktimde de eşimle vakit geçiriyorum. O da yanımda benimle birlikte orada.”

Dizi ekibinin çok uyumlu olduğunu anlatan ve bunun da başarıda önemli bir katkısının bulunduğuna değinen Ferit Kaya, 20 yıldır yer aldığı sektörde böylesi uyumlu bir ekip görmediğine değindi.

Oyuncu, “20 yıldır sektördeyim, bu kadar kimyası tutan bir işe henüz denk gelmedim. Harika bir ortam, harika bir kadro. Şehir dışındayız, herkes ailesinden uzakta. En önemlisi yatağından ve evinden uzakta herkes. Bu kimya tutmasaydı her şey zor olurdu. Çok iyi kalpli ve çok dürüst, doğru bir ekip ile beraberiz.”

Dizinin çift haneli reytingler elde etmesi ve Kızılcık Şerbeti’nin oranlarını bile geride bırakması büyük bir sürpriz olmuştu. Ferit Kaya da reytinglere dikkat çekti ve “Yalan olmasın dizi güzel olacak diye düşünüyordum ama bu kadar yüksek reyting alacağımızı hiç düşünmemiştim. 12-13 reytingler alıyoruz. Bu iyinin de ötesinde. Seyircimize çok teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Bağlantıları görebilmek için lütfen Giriş yap veya Kayıt ol
yazısı ilk önce
Bağlantıları görebilmek için lütfen Giriş yap veya Kayıt ol
üzerinde ortaya çıktı.

Konu görüntüleyen kullanıcılar