- Katılım
- 8 Eyl 2024
- Mesajlar
- 3,112
- Tepkime puanı
- 1
Uzak Şehir’in ‘Sadakat’i Gonca Cilasun Gerçek Hayatta Tam Tersi Çıktı! 59 Yaşındaki Oyuncunun Hobileri Şoke Etti: “Yükseklik Korkum Var Ama Uçaktan Atlıyorum”
“Uzak Şehir” dizisinde canlandırdığı sert ve korkutucu ‘Sadakat Alfora’ karakteriyle izleyiciyi ekrana kilitleyen usta oyuncu Gonca Cilasun, Hürriyet’te katıldığı “Sıkı Muhabbet” programında yaptığı açıklamalarla herkesi şaşırttı. 59 yaşındaki Cilasun’un, “Sadakat”in tam zıttı olan enerjik kişiliği ve aksiyon filmlerini aratmayan hobileri gündem oldu.
Kanal D’nin reyting rekortmeni dizisi “Uzak Şehir”de canlandırdığı Sadakat karakteriyle adeta terör estiren Gonca Cilasun, ekran önündeki imajının 180 derece tersi bir portre çizdi. Programda son derece güler yüzlü ve hayat dolu halleriyle dikkat çeken Cilasun, “Sadakat bende olmayan bir şey, bu yüzden onu oynamak istedim,” diyerek karakteriyle arasındaki derin zıtlığı vurguladı.
59 Yaşında Adrenalin Tutkunu: Silah, Kılıç ve Paraşüt!
Röportajın en çarpıcı anları, Cilasun’un özel hayatındaki tutkuları oldu. Usta oyuncu, dizideki oğlu ‘Cihan’ı canlandıran Ozan Akbaba ile ortak bir hobileri olduğunu belirterek, “Ozan çok iyi silah kullanıyor, ben de niye olmasın dedim, birlikte atışa gidiyoruz,” sözleriyle şaşırttı.
Cilasun’un aksiyon dolu hobileri bununla da sınırlı değil. Daha önce “Barbaroslar” dizisi için eğitim aldığını belirttiği Japon kılıcı (katana) kullanabildiğini, aktif olarak motosiklet sürdüğünü ve iki yıldızlı tüplü dalgıç olduğunu açıkladı.
En Büyük İtirafı: “Yükseklik Korkum Var, O Yüzden Atlıyorum”
Haberin en “tık” alacak noktası ise Cilasun’un paraşüt tutkusu oldu. Ciddi derecede yükseklik korkusu olduğunu itiraf eden oyuncu, buna rağmen tandem paraşütle uçaktan atladığını söyledi. Cilasun, bu sıra dışı eyleminin nedenini, “Çünkü korkuyorum. Yüksekten çok korkuyorum. Zihnimdeki sınırı kaldırmak için bunu yapıyorum,” diyerek açıkladı.
“Sadakat Rolünü Ben İstedim, O Kadına Sarılmam Lazımdı”
Gonca Cilasun, diziyle ilgili büyük bir sırrı da paylaştı. Aslında kendisine ilk olarak “Fidan” karakterinin teklif edildiğini belirten oyuncu, senaryoyu okuduğunda “Sadakat” karakterinin acısını hissettiğini ve “Bu kadın çok acı çekiyor, birinin ona sarılması lazım diyerek rolü özellikle kendisinin talep ettiğini” açıkladı. Karakterinin sertliğini ise rahmetli annesinden ve “çok kanıyan kadınlar katılaşır” felsefesinden aldığını belirtti.
12 Kardeşlik Dram ve “Havai Fişek Ehliyeti”
Özel hayatına dair de samimi açıklamalarda bulunan Cilasun, 6 çocuklu bir ailenin 5. çocuğu olduğunu ancak annesinin 12 doğum yaptığını, 6 kardeşinin ise hayatını kaybettiğini anlattı. Gençliğinde aşkı için oyunculuğa ara verdiğini ve eşiyle organizasyon işi yaparken “havai fişek patlatma ehliyeti” bile aldığını esprili bir dille paylaştı.
yazısı ilk önce üzerinde ortaya çıktı.