irc.web.tr'e Hoş Geldiniz!
Türkiye'nin yeni nesil irc forumu sizinle!

UZAK ŞEHİR’İN YILDIZI DİLİN DÖĞER’DEN BOMBA İTİRAFLAR: “HAYAT BİZİ BAŞKA BİR YERE GETİRDİ!”

Uzman

Premium Üye
Premium Üye
Kanal D’nin reyting rekorları kıran dizisi Uzak Şehir‘de “Zerrin” karakteriyle izleyicilerin gönlüne taht kuran Dilin Döğer, Hürriyet’in sevilen programı Sıkı Muhabbet’te Hakan Gence’nin konuğu oldu.

Güzel oyuncu; özel hayatından geçmişteki imkansız aşklarına, estetik iddialarından çocukluk yıllarına kadar hakkında merak edilen her şeyi tüm içtenliğiyle anlattı. İşte sosyal medyayı sallayacak o röportajdan öne çıkan çok çarpıcı detaylar:

Set Arkadaşlığı Aşka Dönüştü: Atakan Özkaya İle Birlikteliğini İlan Etti! Son günlerde magazin gündemini en çok meşgul eden “Rol arkadaşı
Bağlantıları görebilmek için lütfen Giriş yap veya Kayıt ol
ile aşk mı yaşıyor?” sorusu nihayet yanıt buldu! Başlangıçta sette sadece iyi birer arkadaş olduklarını belirten Döğer, ilişkinin zamanla nasıl aşka dönüştüğünü şu sözlerle itiraf etti: “Zamanla hayat bizi başka bir yere getirdi, evet birlikteyiz.” Özel hayatları ile iş disiplinlerini çok iyi ayırdıklarını belirten oyuncu, sette tamamen profesyonel davrandıklarının da altını çizdi.

“İmkansız Aşkı Yaşadım Ama Olmadı…” Dizide imkansız bir aşkın tam ortasında kalan Zerrin karakterine hayat veren Döğer, gerçek hayatta da benzer bir sınavdan geçmiş. “Senin hiç imkansız aşkın oldu mu?” sorusuna samimi bir yanıt veren oyuncu, geçmişte imkansız olmaması için çok çabaladığı ama sonunda pes etmek zorunda kaldığı bir aşk hikayesi yaşadığını itiraf etti.

Estetik İddialarına Son Nokta: “Juliette Binoche ve Özgü Namal Gibi Yaşlanmak İstiyorum” Ekranların parlayan yıldızının kusursuz yüz hatları sık sık estetik tartışmalarına konu oluyordu. Güzelliğinin tamamen doğal olduğunu belirten Döğer, yüzünde hiçbir estetik müdahale olmadığını açıkladı. Ekrandaki tek tip estetikli yüzler furyasına katılmayı reddeden oyuncunun vizyonu ise oldukça net: “Ben gerçekten bir şey yaptırmamayı hedefliyorum, güzel yaşlanmak istiyorum. Juliette Binoche gibi yaşlanmak isterim. Ülkemizde de Özgü Namal’ı bu anlamda çok takdir ediyorum.”

“Dilin” Ne Demek? İsminin Gizli Hikayesi Sıra dışı ismiyle de dikkat çeken güzel oyuncunun isminin anlamı merak konusuydu. Yazar olan amcası tarafından bu ismin konulduğunu belirten Döğer, “Dilin” kelimesinin “his, kalp ve kalpten gelen duygu” anlamına geldiğini söyledi.

Dil Biliminden Ekranlara Uzanan İlham Verici Bir Yolculuk Oyunculuk macerası sanıldığı kadar kolay başlamamış. Diyarbakır’da doğan ve 10 yaşında anne-babasının ayrılmasıyla Mersin’e taşınan oyuncu, liseden sonra Hacettepe Üniversitesi İngiliz Dil Bilimi bölümünü kazanmış. Bölümünün ona entelektüel anlamda ve metin analizinde çok büyük katkılar sağladığını belirten Döğer, mezuniyetine sadece bir ay kala oyunculuk hayallerinin peşinden koşmaya karar vererek İstanbul’un zorlu yollarına adım atmış.

1. yaşını kutlayan ve kariyerinin zirvesine emin adımlarla tırmanan Dilin Döğer’in bu samimi röportajının tamamını aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz:

🔗
İlgili Video:

yazısı ilk önce
üzerinde ortaya çıktı.

Konu görüntüleyen kullanıcılar