Amerikan Rami, atv’nin Altı Üstü İstanbul dizisinde Halil İbrahim Kurum tarafından canlandırılan karakterdir. Bu yazıda Amerikan Rami karakterinin kim olduğunu, dizideki ilişkilerini ve Halil İbrahim Kurum hakkında merak edilenleri bulabilirsiniz.
Rami, sert konuşan fakat duygusal yönü güçlü bir karakterdir. Fahriye’ye duyduğu sevgi, davranışlarının temel motivasyonudur. Korumacı tavrı zaman zaman saldırganlığa yaklaşsa da Fahriye’nin isteğine saygı gösterebildiği görülür. Mahallenin sözlerine ve baskısına karşı geri adım atmak istemez.
Karakterin tüm detayları için göz atabilirsiniz.
Halil İbrahim Kurum, Adana’da doğdu ve Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Oyunculuk Bölümü’nden mezun oldu. Aynı zamanda müzisyen olan sanatçı, 2009’da Adana Devlet Tiyatrosu’nda sahnelenen Deli Dumrul oyunuyla profesyonel oyunculuğa başladı. Almanya’da psikolojik gerçekçilik, Hindistan’da bedensel farkındalık, ritim ve müzik eğitimleri aldı. Altı Üstü İstanbul’da Fahriye’ye âşık mafya babası Amerikan Rami’yi canlandırıyor.
Oyuncunun kariyeri ve filmografisi için bakabilirsiniz.
Altı Üstü İstanbul, NTC Medya yapımı, yönetmenliğini Müge Uğurlar’ın üstlendiği bir atv dizisidir. Yoksul bir mahalledeki genç bir futbolcunun hayalleri etrafında şekillenen dizi, zengin-yoksul çatışmasını ve aile sırlarını anlatır. Tüm kadro için yazımıza göz atabilirsiniz.
Rami, sert konuşan fakat duygusal yönü güçlü bir karakterdir.
Altı Üstü İstanbul dizisinde Amerikan Rami karakterini Halil İbrahim Kurum canlandırıyor.
Altı Üstü İstanbul, atv ekranlarında Pazartesi akşamları saat 20.00’de yayınlanıyor.
Halil İbrahim Kurum, Adana’da doğdu ve Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Oyunculuk Bölümü’nden mezun oldu.
Amerikan Rami Kimdir? Altı Üstü İstanbul’daki Amerikan Rami Karakteri
Rami, sert konuşan fakat duygusal yönü güçlü bir karakterdir. Fahriye’ye duyduğu sevgi, davranışlarının temel motivasyonudur. Korumacı tavrı zaman zaman saldırganlığa yaklaşsa da Fahriye’nin isteğine saygı gösterebildiği görülür. Mahallenin sözlerine ve baskısına karşı geri adım atmak istemez.
Amerikan Rami Karakterinin Özellikleri
- Sert konuşan ama duygusal yönü güçlü biri
- Fahriye’ye duyduğu sevgi davranışlarının temel motivasyonudur
- Korumacı tavrı zaman zaman kontrolcülüğe yaklaşır
- Mahallenin baskısına karşı geri adım atmak istemez
Altı Üstü İstanbul’da Kim Kimdir?
- : Âşık olduğu kadın
- : Fahriye’nin kızı
- : Fahriye’nin kızı
Karakterin tüm detayları için göz atabilirsiniz.
Halil İbrahim Kurum Kimdir?
Halil İbrahim Kurum, Adana’da doğdu ve Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Oyunculuk Bölümü’nden mezun oldu. Aynı zamanda müzisyen olan sanatçı, 2009’da Adana Devlet Tiyatrosu’nda sahnelenen Deli Dumrul oyunuyla profesyonel oyunculuğa başladı. Almanya’da psikolojik gerçekçilik, Hindistan’da bedensel farkındalık, ritim ve müzik eğitimleri aldı. Altı Üstü İstanbul’da Fahriye’ye âşık mafya babası Amerikan Rami’yi canlandırıyor.
Halil İbrahim Kurum Hakkında Kısa Bilgiler
- Doğum yeri: Adana
- Boyu: 179 cm
- Eğitim: Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Oyunculuk Bölümü
- Meslek: Oyuncu, müzisyen
Oyuncunun kariyeri ve filmografisi için bakabilirsiniz.
Altı Üstü İstanbul Hakkında
Altı Üstü İstanbul, NTC Medya yapımı, yönetmenliğini Müge Uğurlar’ın üstlendiği bir atv dizisidir. Yoksul bir mahalledeki genç bir futbolcunun hayalleri etrafında şekillenen dizi, zengin-yoksul çatışmasını ve aile sırlarını anlatır. Tüm kadro için yazımıza göz atabilirsiniz.
Sıkça Sorulan Sorular
Amerikan Rami kimdir?
Rami, sert konuşan fakat duygusal yönü güçlü bir karakterdir.
Amerikan Rami karakterini kim canlandırıyor?
Altı Üstü İstanbul dizisinde Amerikan Rami karakterini Halil İbrahim Kurum canlandırıyor.
Altı Üstü İstanbul hangi kanalda yayınlanıyor?
Altı Üstü İstanbul, atv ekranlarında Pazartesi akşamları saat 20.00’de yayınlanıyor.
Halil İbrahim Kurum kimdir?
Halil İbrahim Kurum, Adana’da doğdu ve Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Oyunculuk Bölümü’nden mezun oldu.