irc.web.tr'e Hoş Geldiniz!
Türkiye'nin yeni nesil irc forumu sizinle!

Aras Aydın, Hollywood’ta Türkiye’yi Gururla Temsil Ediyor

Uzman

Premium Üye
Premium Üye
Katılım
8 Eyl 2024
Mesajlar
2,469
Tepkime puanı
1
Show TV’de yayınlanan, yapımcılığını Tims&B’nin üstlendiği Siyah Kalp dizisinin başarılı oyuncusu Aras Aydın, Hollywood’da Türk rüzgarı estirdi! Siyah Kalp dizisinin final çekimlerini tamamlayan Aydın, eşi Melis Birkan ile birlikte soluğu Los Angeles’ta aldı.

Nicole Kidman’ın Nine Perfect Strangers dizisinin 2. Sezonunda başrollerden biri olarak yer alan Aras Aydın Hollywood’da gerçekleşen dizinin galasına katıldı.

Nicole Kidman’ın yanı sıra Murray Bartlett, Christine Baranski, Mark Strong, Annie Murphy ve Lucas Englander gibi güçlü isimlerin yer aldığı kadroda Aras Aydın, enerjisiyle galaya renk kattı.

Dizinin oyuncuları, Aras Aydın hakkında övgü dolu sözler sarf ederek, Türkiye’den böyle yetenekli bir oyuncu ile çalışmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdiler. “Aras gerçekten mükemmel bir yabancı” yorumunda bulundular.

Türkiye’de birçok ünlü oyuncu da Aras Aydın’ın bu başarısını sosyal medyada paylaşarak, “Seninle gurur duyuyoruz Aras” mesajlarıyla destek verdi. Nine Perfect Strangers 2. sezon, 22 Mayıs’tan itibaren Amazon Prime üzerinden Türkiye’de de izlenebilecek.

Bağlantıları görebilmek için lütfen Giriş yap veya Kayıt ol
yazısı ilk önce
Bağlantıları görebilmek için lütfen Giriş yap veya Kayıt ol
üzerinde ortaya çıktı.
 

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Üst