Kanal D’nin gençlik dramı Daha 17’de Metin karakterini Ahmetcan Özer canlandırıyor. Bu yazıda Metin karakterinin kim olduğunu, özelliklerini ve dizideki yerini; Ahmetcan Özer hakkında ise hayatını ve oyunculuk kariyerini bulabilirsiniz.
Metin, Daha 17 dizisinde Aras’ın yurttaki en yakın yol arkadaşlarından biridir. Sokak zekâsı ve gücüyle Aras’ı yalnız bırakmayan, mert ve sadık bir gençtir. Kardeşini arayan Aras’ın yanında yer alır; Serhat’ı kaçırma girişiminde ona eşlik eder ve yurt dayanışmasının fiziksel gücünü temsil eder. Aras Akkayaların evinde çalışmaya başladığında ise aralarındaki bağ sınanır.
, 2002’de Isparta’da doğdu. Uzun yıllar profesyonel ve amatör kulüplerde lisanslı futbol oynadı, ardından konservatuvar eğitimi alarak sahne sanatlarına geçti. Süleyman Demirel Üniversitesi Oyunculuk Bölümü’nde eğitim gören oyuncu, tiyatro sahnelerinden sonra dizi sektörüne adım attı. Mert, dobra ve kardeşlik sadakatini doğal bir beden diliyle yansıtan Özer, 2026’da Kanal D’nin Daha 17 dizisinde Aras’ın yurttaki en yakın dostu Metin rolüyle kariyerinde önemli bir adım attı.
, Pastel Film imzalı bir yapım olarak 31 Mayıs 2026’dan itibaren Kanal D’de Pazar akşamları yayınlanıyor. Yapımcılığını Yaşar İrvül ve Efe İrvül’ün üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Emre Kabakuşak oturuyor. Dizi, yetiştirme yurdunda büyüyen Aras’ın kayıp kardeşini aramak için Bodrum’a gelmesini ve Bodrum’un en güçlü ailesi Akkayalarla karşılaşmasını konu alıyor.
Metin, Daha 17 dizisinde Aras’ın yurttaki en yakın yol arkadaşlarından biridir.
Ahmetcan Özer, Daha 17 dizisinde Metin karakterini canlandırıyor.
Ahmetcan Özer, 2002 doğumludur.
Daha 17, Kanal D’de Pazar akşamları yayınlanıyor; dizinin ilk bölümü 31 Mayıs 2026’da ekrana geldi.
Metin Kimdir? Daha 17’de Metin Karakteri
Metin, Daha 17 dizisinde Aras’ın yurttaki en yakın yol arkadaşlarından biridir. Sokak zekâsı ve gücüyle Aras’ı yalnız bırakmayan, mert ve sadık bir gençtir. Kardeşini arayan Aras’ın yanında yer alır; Serhat’ı kaçırma girişiminde ona eşlik eder ve yurt dayanışmasının fiziksel gücünü temsil eder. Aras Akkayaların evinde çalışmaya başladığında ise aralarındaki bağ sınanır.
Metin Karakterinin Özellikleri
- Mert, dobra ve sadık bir yurt arkadaşı
- Sokak zekâsı ve fiziksel gücüyle Aras’ı korur
- Aras’ın kardeş arayışında yanında yer alır
- Yurt dayanışmasının simgesi
Daha 17’de Kim Kimdir?
- – Yurt arkadaşı
- – Yurt arkadaşı
- – Aras’la birlikte kaçırdığı kişi
Ahmetcan Özer Kimdir? Nereli, Kaç Yaşında?
, 2002’de Isparta’da doğdu. Uzun yıllar profesyonel ve amatör kulüplerde lisanslı futbol oynadı, ardından konservatuvar eğitimi alarak sahne sanatlarına geçti. Süleyman Demirel Üniversitesi Oyunculuk Bölümü’nde eğitim gören oyuncu, tiyatro sahnelerinden sonra dizi sektörüne adım attı. Mert, dobra ve kardeşlik sadakatini doğal bir beden diliyle yansıtan Özer, 2026’da Kanal D’nin Daha 17 dizisinde Aras’ın yurttaki en yakın dostu Metin rolüyle kariyerinde önemli bir adım attı.
Ahmetcan Özer Hakkında Kısa Bilgiler
- Doğum yılı: 2002
- Doğum yeri: Isparta
- Eğitim: Süleyman Demirel Üniversitesi Oyunculuk Bölümü
- Daha 17’deki rolü: Metin
Daha 17 Dizisi Hakkında
, Pastel Film imzalı bir yapım olarak 31 Mayıs 2026’dan itibaren Kanal D’de Pazar akşamları yayınlanıyor. Yapımcılığını Yaşar İrvül ve Efe İrvül’ün üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Emre Kabakuşak oturuyor. Dizi, yetiştirme yurdunda büyüyen Aras’ın kayıp kardeşini aramak için Bodrum’a gelmesini ve Bodrum’un en güçlü ailesi Akkayalarla karşılaşmasını konu alıyor.
Metin ve Ahmetcan Özer Hakkında Sıkça Sorulan Sorular
Metin Daha 17’de kim?
Metin, Daha 17 dizisinde Aras’ın yurttaki en yakın yol arkadaşlarından biridir.
Ahmetcan Özer Daha 17’de kimi oynuyor?
Ahmetcan Özer, Daha 17 dizisinde Metin karakterini canlandırıyor.
Ahmetcan Özer kaç yaşında?
Ahmetcan Özer, 2002 doğumludur.
Daha 17 hangi kanalda, hangi gün yayınlanıyor?
Daha 17, Kanal D’de Pazar akşamları yayınlanıyor; dizinin ilk bölümü 31 Mayıs 2026’da ekrana geldi.