Devrim Özkan Sevenlerini Üzdü: Başarılı Oyuncu Böbrek Ameliyatı Geçirdi! İşte Instagram’dan Yaptığı Açıklama ve Son Sağlık Durumu
Son dönemin popüler oyuncularından Devrim Özkan, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla sevenlerini hem üzdü hem de endişelendirdi. “Çift Kişilik Oda”, “Gelsin Hayat Bildiği Gibi” gibi başarılı projelerle adından sıkça söz ettiren güzel oyuncu, böbrek ameliyatı geçirdiğini duyurdu. Özkan, Instagram hikayesi üzerinden yaptığı açıklamada sağlık durumu hakkında bilgi verdi.
“Hayatımda Yaşadığım En Zor Sağlık Problemi Olabilir”
Devrim Özkan, Instagram hesabından yaptığı duygusal paylaşımda şu ifadelere yer verdi: “Bütün aramalarınız ve mesajlarınız için teşekkür ederim. Bir böbrek ameliyatı geçirmek zorunda kaldım. Hayatımda yaşadığım en zor sağlık problemi olabilir… Sağlığınıza çok dikkat edin… Ama toparlıyorum… Herkese cevap veremedim kusura bakmayın… En yakın zamanda eski sağlığıma kavuşmayı umuyorum. İlginiz için teşekkür ederim

Bu samimi açıklama, Özkan’ın sevenleri tarafından büyük bir ilgi ve geçmiş olsun mesajlarıyla karşılandı. Oyuncunun, yaşadığı zorlu sürece rağmen sevenlerine bilgi vermesi ve iyi dilekleri için teşekkür etmesi takdir topladı. Bazı haber kaynaklarına göre, Özkan’ın “Çift Kişilik Oda” dizisinin çekimleri sırasında böbrek taşı kaynaklı bir rahatsızlık yaşadığı ve bu nedenle hastaneye kaldırılarak ameliyat olduğu belirtildi.
Sevenlerinden Destek Yağdı
Ameliyat haberinin duyulmasının ardından Devrim Özkan’a sosyal medyada sevenlerinden ve takipçilerinden destek mesajları yağdı. Ünlü oyuncunun bir an önce sağlığına kavuşması için iyi dileklerde bulunuldu. Özkan da bu yoğun ilgiye kayıtsız kalmayarak, herkese teşekkürlerini iletti.
Şu sıralar “Çift Kişilik Oda” dizisinde Nilüfer karakteriyle izleyici karşısına çıkan Devrim Özkan’ın, geçirdiği operasyon sonrası dinlenme sürecinde olduğu ve en kısa sürede sağlığına kavuşarak setlere dönmesi bekleniyor. Kendisine acil şifalar diliyor, bir an önce iyileşmesini temenni ediyoruz.
yazısı ilk önce üzerinde ortaya çıktı.