Doğa Bayram Kimdir?
Doğa Bayram, 14 Mayıs 2002’de Çanakkale’nin Biga ilçesinde doğan genç ve yetenekli bir oyuncudur. Küçük yaşlardan itibaren sanata ilgi duyan Bayram, oyunculuk kariyerine sağlam bir temel oluşturmak için Hilal Saral Kamera Önü Oyunculuk Programı’na katılmış, Esra Kızıldoğan’dan oyuncu koçluğu eğitimi almış ve Sadri Alışık Kültür Merkezi’nde oyunculuk dersleri görmüştür. 2024 yılında NOW TV’de yayımlanan “Gaddar” dizisinde Arzu karakterini canlandırarak ekran macerasına adım atmış, ardından Star TV’deki “Sahipsizler” dizisinde Zeliha rolüyle izleyicinin beğenisini kazanmıştır. Oyunculuğun yanı sıra müzik, dans ve spora da ilgi duyan Bayram, kariyerinde emin adımlarla ilerlemektedir.
Adı: Doğa Bayram
Doğum Tarihi: 14 Mayıs 2002
Yaşı: 22 yaşında
Doğum Yeri: Çanakkale, Türkiye
Meslek: Oyuncu
Eğitim: Hilal Saral Kamera Önü Oyunculuk Programı, Esra Kızıldoğan Oyuncu Koçluğu, Sadri Alışık Kültür Merkezi Oyunculuk Eğitimi
Boyu: 1.68 metre
Kilosu: 54 kilo
Burcu: Boğa
AİLESİ VE ÇOCUKLUK YILLARI
Doğa Bayram, 14 Mayıs 2002 tarihinde Çanakkale’nin Biga ilçesinde doğdu. Küçük yaşlardan itibaren sanatla iç içe bir yaşam sürdü ve oyunculuğa olan ilgisi erken yaşlarda başladı. Ailesinin desteğiyle çeşitli sanat dallarında kendini geliştirdi.
EĞİTİM HAYATI
Doğa Bayram, oyunculuk kariyerine sağlam bir temel oluşturmak amacıyla çeşitli eğitim programlarına katıldı. Hilal Saral Kamera Önü Oyunculuk Programı’na katıldı ve Esra Kızıldoğan’dan oyuncu koçluğu eğitimi aldı. Ayrıca, Sadri Alışık Kültür Merkezi’nde oyunculuk eğitimi alarak yeteneklerini pekiştirdi.

OYUNCULUK KARİYERİ
Doğa Bayram, oyunculuk kariyerine 2024 yılında NOW TV’de yayımlanan “Gaddar” dizisinde “Arzu” karakterini canlandırarak başladı. Bu dizideki performansıyla dikkatleri üzerine çekti. Aynı yıl, Star TV’de yayımlanan “Sahipsizler” dizisinde “Zeliha” karakterine hayat vererek kariyerinde önemli bir adım attı. Bu rolüyle izleyicilerin beğenisini kazandı.
Doğa Bayram Televizyon Dizileri
Yıl | Dizi Adı | Rolü |
---|---|---|
2024 | Sahipsizler | Zeliha |
2024 | Gaddar | Arzu |
DİĞER YETENEKLERİ VE İLGİ ALANLARI
Doğa Bayram, oyunculuğun yanı sıra müzik, spor ve dansla da ilgilenmektedir. Gitar çalmakta ve şan eğitimi almaktadır. Ayrıca, Salsa, Bachata ve Zumba gibi dans türleriyle de ilgilenmektedir. Sporla da iç içe olan Bayram, lisanslı basketbol oyuncusudur ve yüzme, tenis, paten gibi sporlara ilgi duymaktadır.
DOĞA BAYRAM HAKKINDA SIKÇA SORULAN SORULAR
- Doğa Bayram kaç yaşında? 22 yaşında.
- Doğa Bayram boyu : 1.68 metre
- Doğa Bayram nereli? Çanakkale’nin Biga ilçesinde doğdu.
- Doğa Bayram hangi dizilerde oynadı? Gaddar ve Sahipsizler.
- Doğa bayram kaç kilo? 54 kilo
- Sahipsizler Zeliha kaç yaşında? 22 yaşında
- Doğa Bayram burcu nedir? Boğa
- Sahipsizler Zeliha kimdir? Doğa Bayram
yazısı ilk önce üzerinde ortaya çıktı.