irc.web.tr'e Hoş Geldiniz!
Türkiye'nin yeni nesil irc forumu sizinle!

Eşref Rüya dizisinde rol alan Ceren Benderlioğlu’ndan duygu yüklü anı!

Uzman

Premium Üye
Premium Üye
Katılım
8 Eyl 2024
Mesajlar
2,010
Tepkime puanı
1
Eşref Rüya dizisinde canlandırdığı Irmak karakteriyle beğeni toplayan başarılı oyuncu Ceren Benderlioğlu, kızı Nur’un üç yıl önce çizdiği yara bandı figürlerini beline dövme yaptırarak duygu yüklü bir anıya dönüştürdü.

Dövme sırasında eşi Emir Benderlioğlu elini bir an olsun bırakmazken, Ceren Benderlioğlu’nun sosyal medyada yaptığı paylaşım takipçilerini derinden etkiledi.

Eşref Rüya dizisinde rol alan Ceren Benderlioğlu'ndan duygu yüklü anı! 1


“Yara bandı ailesi, birbirinin kabuğuna değil, kanayan yerine dokunur. Acıyı saklamaz, sarar; suskunluğu sevgiyle onarır. Birlikte kanar, birlikte kabuk bağlar. İyileşmek bir kader değil, bir seçim olur onlar için.” sözleriyle dövmenin anlamını dile getiren oyuncu, kızının küçük yaşta çizdiği bu figürü bedeninde ölümsüzleştirdi.

Dövme anına ait kareleri takipçileriyle paylaşan Benderlioğlu’na sosyal medyada binlerce beğeni ve yorum geldi.

Bağlantıları görebilmek için lütfen Giriş yap veya Kayıt ol
yazısı ilk önce
Bağlantıları görebilmek için lütfen Giriş yap veya Kayıt ol
üzerinde ortaya çıktı.
 

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Üst