Gökberk Yıldırım Kimdir
Tam Adı: Gökberk Yıldırım
Doğum Tarihi: 20 Aralık 1991
Doğum Yeri: Ankara
Boyu: 1.83 m
Meslek: Dizi, Sinema ve Tiyatro Oyuncusu
Aktif Yıllar: 2015 – Günümüz
Eğitim: Ankara’da özel kamera önü oyunculuk ve sahne sanatları eğitimleri almıştır.
Aslen Nereli: Ankara
Sosyal Medya: Instagram (@gokberkyildirim_)
Ailesi ve Çocukluk Yılları
Gökberk Yıldırım, 20 Aralık 1991’de başkent Ankara’da doğdu. Sakin bir aile ortamında büyüyen Yıldırım, liseden sonra sanat dünyasına ilgi duyarak oyunculuk atölyelerine katıldı ve mesleki temellerini Ankara’da attı.
Kariyer Başlangıcı ve Gelişimi
Kariyerine Ankara menşeili günlük dizilerle adım attı. “Deniz Yıldızı”nda kısa bir rol aldıktan sonra uzun soluklu fenomen dizi “Beni Affet” kadrosuna Murat Balıkçı karakteriyle girdi ve yüzlerce bölüm boyunca ekranda kaldı.
Başarıları ve Dönüm Noktaları
“Beni Affet”teki başarısının ardından “Beni Bırakma” (Yusuf) ve “Hicran” (Murat) dizilerinde başrol oynadı. Asıl uluslararası çıkışını ise Kanal 7 dizisi “Rüzgârlı Tepe”de canlandırdığı Halil Fırat karakteriyle yakaladı ve yurt dışında da geniş bir hayran kitlesi edindi.
Oyunculuk Tarzı ve Etkileri
Duygusal derinliği olan rolleri sakin ve abartısız bir doğallıkla canlandırmaktadır. Aile bağları ve sadakat temalı karakterlerdeki içtenliği izleyici tarafından sevilmektedir.
Son Projeleri
“Rüzgârlı Tepe” dizisinin ardından Kanal D’nin 2026 yılı yeni dizisi Haysiyet kadrosuna katılmıştır.
TV Dizileri
Son Dizi Projesi
Kanal D’de yayınlanan Haysiyet dizisidir. Karlıova ailesinin genç kuşağını temsil eden, Yıldız’ın eşi Tufan Karlıova rolünü üstlenmektedir.
Sinema Filmleri
Reklam ve Seslendirme Çalışmaları
Giyim ve stil markalarıyla dijital iş birlikleri yapmıştır.
Eleştirmen ve Hayran Yorumları
Disiplinli set performansı ve partner uyumu hayranları tarafından övgüyle karşılanmaktadır.
Özel Hayat ve Medyada Yeri
Bekardır. Boş zamanlarında spor yapmaktan, seyahat etmekten ve doğayla vakit geçirmekten hoşlanmaktadır.
Gelecek Projeler
Haysiyet dizisindeki Tufan rolüyle ekran serüvenini sürdürmektedir.
Hakkında Sıkça Sorulan Sorular
Gökberk Yıldırım kimdir? Beni Affet ve Rüzgârlı Tepe dizileriyle tanınan Türk dizi oyuncusudur.
Gökberk Yıldırım kaç yaşında? 20 Aralık 1991 doğumlu olup 34 yaşındadır.
Gökberk Yıldırım aslen nereli? Ankara doğumlu ve aslen Ankaralıdır.
Gökberk Yıldırım’ın boyu kaç? 1.83 m boyundadır.
Gökberk Yıldırım evli mi? Bekardır; bilinen bir evliliği yoktur.
Beni Affet dizisinde kimi oynadı? Murat Balıkçı karakterini canlandırmıştır.
Rüzgârlı Tepe dizisindeki rolü neydi? Başrol karakteri Halil Fırat’ı oynamıştır.
Gökberk Yıldırım Haysiyet dizisinde kimi oynuyor? Dizide Tufan Karlıova karakterini oynamaktadır.
Gökberk Yıldırım’ın burcu nedir? Yay burcudur.
Gökberk Yıldırım’ın Instagram hesabı nedir? @gokberkyildirim_ hesabını kullanmaktadır.
yazısı ilk önce üzerinde ortaya çıktı.
Tam Adı: Gökberk Yıldırım
Doğum Tarihi: 20 Aralık 1991
Doğum Yeri: Ankara
Boyu: 1.83 m
Meslek: Dizi, Sinema ve Tiyatro Oyuncusu
Aktif Yıllar: 2015 – Günümüz
Eğitim: Ankara’da özel kamera önü oyunculuk ve sahne sanatları eğitimleri almıştır.
Aslen Nereli: Ankara
Sosyal Medya: Instagram (@gokberkyildirim_)
Ailesi ve Çocukluk Yılları
Gökberk Yıldırım, 20 Aralık 1991’de başkent Ankara’da doğdu. Sakin bir aile ortamında büyüyen Yıldırım, liseden sonra sanat dünyasına ilgi duyarak oyunculuk atölyelerine katıldı ve mesleki temellerini Ankara’da attı.
Kariyer Başlangıcı ve Gelişimi
Kariyerine Ankara menşeili günlük dizilerle adım attı. “Deniz Yıldızı”nda kısa bir rol aldıktan sonra uzun soluklu fenomen dizi “Beni Affet” kadrosuna Murat Balıkçı karakteriyle girdi ve yüzlerce bölüm boyunca ekranda kaldı.
Başarıları ve Dönüm Noktaları
“Beni Affet”teki başarısının ardından “Beni Bırakma” (Yusuf) ve “Hicran” (Murat) dizilerinde başrol oynadı. Asıl uluslararası çıkışını ise Kanal 7 dizisi “Rüzgârlı Tepe”de canlandırdığı Halil Fırat karakteriyle yakaladı ve yurt dışında da geniş bir hayran kitlesi edindi.
Oyunculuk Tarzı ve Etkileri
Duygusal derinliği olan rolleri sakin ve abartısız bir doğallıkla canlandırmaktadır. Aile bağları ve sadakat temalı karakterlerdeki içtenliği izleyici tarafından sevilmektedir.
Son Projeleri
“Rüzgârlı Tepe” dizisinin ardından Kanal D’nin 2026 yılı yeni dizisi Haysiyet kadrosuna katılmıştır.
TV Dizileri
- 2015 – Deniz Yıldızı
- 2015-2019 – Beni Affet – Murat Balıkçı
- 2019-2021 – Beni Bırakma – Yusuf
- 2022-2023 – Hicran – Murat Sarıca
- 2024-2025 – Rüzgârlı Tepe – Halil Fırat
- 2026 – Haysiyet – Tufan Karlıova
Son Dizi Projesi
Kanal D’de yayınlanan Haysiyet dizisidir. Karlıova ailesinin genç kuşağını temsil eden, Yıldız’ın eşi Tufan Karlıova rolünü üstlenmektedir.
Sinema Filmleri
- 2019 – Aşk ve Yemek
Reklam ve Seslendirme Çalışmaları
Giyim ve stil markalarıyla dijital iş birlikleri yapmıştır.
Eleştirmen ve Hayran Yorumları
Disiplinli set performansı ve partner uyumu hayranları tarafından övgüyle karşılanmaktadır.
Özel Hayat ve Medyada Yeri
Bekardır. Boş zamanlarında spor yapmaktan, seyahat etmekten ve doğayla vakit geçirmekten hoşlanmaktadır.
Gelecek Projeler
Haysiyet dizisindeki Tufan rolüyle ekran serüvenini sürdürmektedir.
Hakkında Sıkça Sorulan Sorular
Gökberk Yıldırım kimdir? Beni Affet ve Rüzgârlı Tepe dizileriyle tanınan Türk dizi oyuncusudur.
Gökberk Yıldırım kaç yaşında? 20 Aralık 1991 doğumlu olup 34 yaşındadır.
Gökberk Yıldırım aslen nereli? Ankara doğumlu ve aslen Ankaralıdır.
Gökberk Yıldırım’ın boyu kaç? 1.83 m boyundadır.
Gökberk Yıldırım evli mi? Bekardır; bilinen bir evliliği yoktur.
Beni Affet dizisinde kimi oynadı? Murat Balıkçı karakterini canlandırmıştır.
Rüzgârlı Tepe dizisindeki rolü neydi? Başrol karakteri Halil Fırat’ı oynamıştır.
Gökberk Yıldırım Haysiyet dizisinde kimi oynuyor? Dizide Tufan Karlıova karakterini oynamaktadır.
Gökberk Yıldırım’ın burcu nedir? Yay burcudur.
Gökberk Yıldırım’ın Instagram hesabı nedir? @gokberkyildirim_ hesabını kullanmaktadır.
yazısı ilk önce üzerinde ortaya çıktı.