Ekrana geldiği ilk günden itibaren izleyicilerin ilgi odağı olan, 5 Sezondur her hafta izlenme rekorları kıran Gönül Dağı’nın 175. Bölümü, 19 Nisan 2025 Cumartesi akşamı saat 20.00’de TRT 1 ekranlarına geliyor.
Süleyman, Amcaoğullarından Yardım İster…
Amcaoğulları, Gizlice Süleyman’ın Şirketine Girebilecek mi?
Selma’nın Gözlerindeki Sorun Düzelecek mi?
Ali, 23 Nisan’da TBMM’ye Gitmek İster…
Meclis Başkanına Mektup Yazar…
Ali’nin Mektubu Yerine Ulaşabilecek mi?
Yapımcılığını Köprü Film/Ferhat Eşsiz, yönetmenliğini Aslı Kahraman ve Hüseyin Küpeli’nin üstlendiği Gönül Dağı’nın senaryosunu Ali Asaf Elmas ve Teoman Gök kaleme alıyor.
Berk Atan, Semih Ertürk ve Cihat Süvarioğlu’nun başrolleri paylaştığı Gönül Dağı dizisinin 175. Bölüm özeti ise şöyle:
“Amcaoğulları, Süleyman’a yardım etmeye karar verir. Süleyman, şirketinde özel kasada sakladığı bir kutuyu getirmelerini ister. Amcaoğulları gizlice şirkete girebilecek midir?
Selma’nın gözleriyle ilgili yaşadığı sorun devam etmektedir. Selma ne yapacaktır?
Ali, 23 Nisan’da TBMM’ye gitmek ister. Meclise ulaşabilmek için mektup yazmaya karar verir. Ali’nin mektubu yerine ulaşabilecek midir?”
yazısı ilk önce üzerinde ortaya çıktı.
Süleyman, Amcaoğullarından Yardım İster…
Amcaoğulları, Gizlice Süleyman’ın Şirketine Girebilecek mi?
Selma’nın Gözlerindeki Sorun Düzelecek mi?
Ali, 23 Nisan’da TBMM’ye Gitmek İster…
Meclis Başkanına Mektup Yazar…
Ali’nin Mektubu Yerine Ulaşabilecek mi?
Yapımcılığını Köprü Film/Ferhat Eşsiz, yönetmenliğini Aslı Kahraman ve Hüseyin Küpeli’nin üstlendiği Gönül Dağı’nın senaryosunu Ali Asaf Elmas ve Teoman Gök kaleme alıyor.
Berk Atan, Semih Ertürk ve Cihat Süvarioğlu’nun başrolleri paylaştığı Gönül Dağı dizisinin 175. Bölüm özeti ise şöyle:
“Amcaoğulları, Süleyman’a yardım etmeye karar verir. Süleyman, şirketinde özel kasada sakladığı bir kutuyu getirmelerini ister. Amcaoğulları gizlice şirkete girebilecek midir?
Selma’nın gözleriyle ilgili yaşadığı sorun devam etmektedir. Selma ne yapacaktır?
Ali, 23 Nisan’da TBMM’ye gitmek ister. Meclise ulaşabilmek için mektup yazmaya karar verir. Ali’nin mektubu yerine ulaşabilecek midir?”
yazısı ilk önce üzerinde ortaya çıktı.