irc.web.tr'e Hoş Geldiniz!
Türkiye'nin yeni nesil irc forumu sizinle!

Hazal Türesan, defolarını insanların gözünün önünde sergilemekten çekinmiyor!

Uzman

Premium Üye
Premium Üye
Son yılların en üretken, en ışıltılı oyuncularından Hazal Türesan, Milliyet Sanat’ın Şubat 2026 sayısında Ayın Söyleşisi için Asu Maro’nun konuğu! Hem kariyerinde hem hayatında ışıldadığı, her şeyi kontrol etmeye çalışmaktan vazgeçtiği bir döneme giren Türesan, bu ay rol alacağı “Beyaz Tavşan Kırmızı Tavşan” oyununun yanı sıra hem sahnede, perdede ve ekranda rol aldığı birbirinden başarılı işleri hem de kendisini ve hayatını anlatıyor.

“Defolarımı insanların gözünün önüne sermekten çekinmem,” diyen Türesan bunun sebebini “Bunların bana karşı kullanılacağını, buradan vurulacağımı düşünmeden hareket ederim. Benim için kapalı kalmak, kendimi sürekli kollamak çok daha zor,” sözleriyle açıklıyor. Röportajın tamamı, Şubat 2026 sayısında!

Rol aldığı her bir projede farklı bir yüzünü gösteren Hazal Türesan, bu ay efsanesi kendinden önce giden “Beyaz Tavşan Kırmızı Tavşan” oyunuyla Paribu Art’ta (27 Şubat), Erdal Beşikçioğlu’nun yönettiği Tatbikat Sahnesi oyunu “Küvetteki Gelinler” ile DasDas’ta (25 Şubat) tiyatroseverlerle buluşacak. 13 Şubat’ta Atlas 1948’de, Vuslat Saraçoğlu’nun yönettiği “Bildiğin Gibi Değil”in ekip katılımlı gösterimine katılacak olan başarılı oyuncu, aynı zamanda HBO Max’in “Magarsus” ve Show TV’nin “Veliaht” dizileriyle de izleyici karşısında.

“Oyunculukta birbirine güvenmek çok kıymetli”

“Veliaht”ta Erkan Kolçak Köstendil ile birlikte Derya ve Yahya ikilisine hayat veren Hazal Türesan, bu projede tanıştıklarını ancak çok iyi arkadaş olduklarını söylüyor: “Oyunculuğunu çok sevdiğin biriyle insan olarak da çok iyi anlaştığında ‘Birlikte sırt sırta verelim, yapamayacağımız şey yok,’ diyorsun. O yüzden de birbirine güvenmek çok kıymetli. Düşeceğimi hissettiğimde Erkan’a emanetim zaten. O mutlaka tutup kaldıracak orayı.”

“Fevri kararlarım, anksiyetelerim, paniklerim azaldı”

Özellikle son yıllarda giderek parlayan kariyeriyle dikkat çeken Türesan, 35 yaşından sonrasını çok sevdiğini anlatıyor: “30’dan 35’e kadar bir tuhaf geçti. 35’ten sonrasını ben çok sevdim. Fevri kararlarım, anksiyetelerim, paniklerim azaldı. Keşkelerim zaten çok yoktu benim. Yaşadığım her şey yaşanması gerektiği için yaşanmıştır, mutlaka bir şey kalmıştır cebime diye bakarım. Ama yine de şimdiki aklım olsa diye çok hayıflanırdım, o güne döner onu şöyle yapardım gibi düşünürdüm. O da yok.”

“Sifon bozulur, kapı çıkar, dolap düşer, yaparım hepsini”

Çocukluğundan beri tamir işlerine ilgi duyduğunu anlatan Hazal Türesan, “Şimdi de evde bir şey bozulduğunda, güvenilir ustayı nereden bulacağım stresi yaşamaktansa onu tamir etmeye çalışıyorum. Sifon bozulur, kapı çıkar, dolap düşer, yaparım hepsini. Seviyorum da. Bir şeyi inşa etme fikri, tıpkı oyunculuktaki gibi çok hoşuma gidiyor,” diyor.

Bağlantıları görebilmek için lütfen Giriş yap veya Kayıt ol
yazısı ilk önce
Bağlantıları görebilmek için lütfen Giriş yap veya Kayıt ol
üzerinde ortaya çıktı.

Konu görüntüleyen kullanıcılar