Kıskanmak dizisinin 16 Aralık Salı akşamı yayınlanacak 14. bölümünden yeni tanıtım yayınlandı.
Tanıtımda Seniha, Halit’e Nalan’ın karnındaki bebeğin Halit’ten olduğu şüphesini bir kez daha dile getirerek bu ihtimalin güçlü olabileceğini söylüyor.
Mükerrem ise Halit’ten bir çocuğu olması fikrine giderek daha çok ısınıyor.
Enver, Cemil’i evden kovarken; Türkan’ı yastıkla boğmaya teşebbüs eden kişinin kim olduğu ise gizemini koruyor
. Öte yandan Cemal’in hayatına kastediliyor. Savcı Cihan, artık malumu ilan ediyor:
“Seniha Hanım’ın bir Paşazade olduğu kesinleşti.”
Finalde ise Mediha, Cemal’in kimliğini açığa çıkaracak o cümleyi kuruyor:
“Yok canım, yok… Öyle bir şey değil mi Cemal?”
Usta yazar Nahid Sırrı Örik’in aynı adlı eserinden uyarlanan, senaryosunu Yılmaz Şahin’in kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Nadim Güç’ün oturduğu dizinin başrollerinde Özgü Namal, Selahattin Paşalı, Mehmet Günsür, Hafsanur Sancaktutan, Beril Pozam, Bülent İnal , Hande Doğandemir, İpek Tuzcuoğlu, İştar Gökseven, Rozet Hubeş, Cem Uslu, Dilara Aksüyek, Lila Gürmen, Şerif Erol ve Ayda Aksel yer alıyor.
Kıskanmak 14. bölümüyle 16 Aralık Salı akşamı NOW ‘da!
yazısı ilk önce üzerinde ortaya çıktı.
Tanıtımda Seniha, Halit’e Nalan’ın karnındaki bebeğin Halit’ten olduğu şüphesini bir kez daha dile getirerek bu ihtimalin güçlü olabileceğini söylüyor.
Mükerrem ise Halit’ten bir çocuğu olması fikrine giderek daha çok ısınıyor.
Enver, Cemil’i evden kovarken; Türkan’ı yastıkla boğmaya teşebbüs eden kişinin kim olduğu ise gizemini koruyor
. Öte yandan Cemal’in hayatına kastediliyor. Savcı Cihan, artık malumu ilan ediyor:
“Seniha Hanım’ın bir Paşazade olduğu kesinleşti.”
Finalde ise Mediha, Cemal’in kimliğini açığa çıkaracak o cümleyi kuruyor:
“Yok canım, yok… Öyle bir şey değil mi Cemal?”
Usta yazar Nahid Sırrı Örik’in aynı adlı eserinden uyarlanan, senaryosunu Yılmaz Şahin’in kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Nadim Güç’ün oturduğu dizinin başrollerinde Özgü Namal, Selahattin Paşalı, Mehmet Günsür, Hafsanur Sancaktutan, Beril Pozam, Bülent İnal , Hande Doğandemir, İpek Tuzcuoğlu, İştar Gökseven, Rozet Hubeş, Cem Uslu, Dilara Aksüyek, Lila Gürmen, Şerif Erol ve Ayda Aksel yer alıyor.
Kıskanmak 14. bölümüyle 16 Aralık Salı akşamı NOW ‘da!
yazısı ilk önce üzerinde ortaya çıktı.