irc.web.tr'e Hoş Geldiniz!
Türkiye'nin yeni nesil irc forumu sizinle!

Kıskanmak dizisi 24. bölümü yüzleşme ve gerilim dolu!

Uzman

Premium Üye
Premium Üye
Kıskanmak dizisinin bu akşam yayınlanacak 24. bölümünden yüzleşme ve gerilim dolu yeni tanıtım yayınlandı.

Nalan’ın kendisini vurmasının ardından büyük panik yaşanırken genç kadının yaşam mücadelesi belirsizliğini koruyor. Nüzhet hastanede Seniha’ya yangını çıkaran kişinin Nalan olduğunu söylerken, Cemil kız kardeşinin yaşadıklarından Nüzhet’i sorumlu tutuyor.
Halit’in Mükerrem’e

“Karnımdaki bebek senin dedin bana… Bu ne aşağılık bir şey!” sözleriyle hesap sorması gerilimi daha da tırmandırıyor.

Nüzhet ve Türkan, Cemil’e Şükran’ın bebeğiyle ilgili gerçekleri söylüyor. Bu gerçekle sarsılan Cemil, Şükran’ı evden kovuyor.

Mükerrem’in “Her şeye razıydım ama benim yüzümden kimse ölsün istemezdim” demesi ise Nalan’ın durumu hakkındaki merakı iyice artırarak 24. Bölümün heyecanını ikiye katlıyor

Usta yazar Nahid Sırrı Örik’in aynı adlı eserinden uyarlanan, senaryosunu Yılmaz Şahin’in kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Nadim Güç’ün oturduğu dizinin başrollerinde; Özgü Namal, Selahattin Paşalı, Mehmet Günsür, Hafsanur Sancaktutan, Beril Pozam, Bülent İnal, Hande Doğandemir, Ayça Bingöl, İpek Tuzcuoğlu,Rozet Hubeş, Cem Uslu, Dilara Aksüyek, Sezin Akbaşoğulları ve Ayda Aksel yer alıyor.

Kıskanmak, 24. bölümüyle 24 Şubat Salı akşamı NOW’da!

Bağlantıları görebilmek için lütfen Giriş yap veya Kayıt ol
yazısı ilk önce
Bağlantıları görebilmek için lütfen Giriş yap veya Kayıt ol
üzerinde ortaya çıktı.

Konu görüntüleyen kullanıcılar