irc.web.tr'e Hoş Geldiniz!
Türkiye'nin yeni nesil irc forumu sizinle!

Kıskanmak dizisi 9. yeni ölümde Halit büyük bir şüphe ile sarsılıyor!

Uzman

Premium Üye
Premium Üye
Ay Yapım imzalı Kıskanmak dizisinin 11 Kasım Salı akşamı NOW ekranlarında yayınlanacak 9. bölümünden yeni tanıtım yayınlandı.

Tanıtımda, Nüzhet Mükerrem’i babasının mezarına ziyarete götürüyor. “Bulduğum her fırsatta geliyorum yanına…

Onunla konuşmak, bir yerlerden duyduğunu hissetmek bana iyi geliyor” diyen Nüzhet’e, Mükerrem’in “Senin için bu kadar değerli bir şeyin parçası olmak iyi geliyor” sözleriyle karşılık vermesi ikiliye duygusal anlar yaşatıyor

Onların bu romantik anlarına uzaktan tanık olan Halit ise büyük bir şüpheyle sarsılıyor. Aklındaki tek bir soru var:

“Nüzhet sen misin? Benim kardeşim sen misin?”

Halit’in bu kuşkuya nasıl kapıldığı ve bu gerçekle yüzleştiğinde nasıl bir yol izleyeceği, yeni bölüme dair merakı iyice artırıyor.

Usta yazar Nahid Sırrı Örik’in aynı adlı eserinden uyarlanan, senaryosunu Yılmaz Şahin’in kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Nadim Güç’ün oturduğu dizinin başrollerinde Özgü Namal, Selahattin Paşalı, Mehmet Günsür, Hafsanur Sancaktutan, Beril Pozam, Hande Doğandemir, İpek Tuzcuoğlu, İştar Gökseven, Rozet Hubeş, Cem Uslu, Dilara Aksüyek, Lila Gürmen, Mahir Günşiray ve Ayda Aksel yer alıyor.

Kıskanmak 9. Bölümüyle 11 Kasım Salı akşamı NOW’da!

Bağlantıları görebilmek için lütfen Giriş yap veya Kayıt ol
yazısı ilk önce
Bağlantıları görebilmek için lütfen Giriş yap veya Kayıt ol
üzerinde ortaya çıktı.

Konu görüntüleyen kullanıcılar