irc.web.tr'e Hoş Geldiniz!
Türkiye'nin yeni nesil irc forumu sizinle!

Pelin Öztekin’den ilginç itiraflar: Kiloluyken daha çapkındım

Uzman

Premium Üye
Premium Üye
Çünkü kaybedecek bir şeyim yoktu

Gazeteci Sibel Arna’nın YouTube programı *“Ne Olursan Ol Rahat Ol”a katılan oyuncu Pelin Öztekin, kilo vermeden önce — yani 93 kilo daha fazlayken — daha özgüvenli olduğunu açıkladı. “Şişmanken kaybedecek hiçbir şeyim yok diye düşündüğüm için daha çapkındım; şimdi ise onun kaşı, bunun gözü derken seçici oldum,” diyen Öztekin, şu anda hayatında biri olmadığını söyledi.

“Şu anki halim mi, kilolu halim mi daha özgüvenli diye sorarsan, kilolu halim derim. Çünkü onun kaybedecek hiçbir şeyi yoktu. Her şeyi kabullenmiştim. Şimdi ise her şeyi biliyorum: Güzelleştiğimi biliyorum, insanların bakışlarının değiştiğini biliyorum, giydiklerimi daha rahat taşıyabildiğimi biliyorum. Seçimlerim değişmeye başladı.

Eskiden herkese kucak açan Pelin, bir anda ‘Yok, sen benim hayatımda olmasan da olur; sen gelebilirsin, sen gidebilirsin’ demeye başladı. Eskiden çok daha özgüvenliydim ve herkese ‘Okey’ derdim. Kesinlikle daha çapkındım. Şimdi onun kaşı, onun gözü, onun boyu, onun giyiniş tarzı bana göre değil demeye başladım.

Eskiden hiç bunları dert etmeden ‘Olursa olur, olmazsa olmaz’ diyerek hamle yapıyordum. Hep de uzun ilişkilerim vardı: üç yıl, dört yıl… Öyle ki bir buçuk yıllık ilişkiye flört diyordum. Şimdi ise altıncı ayı görünce ‘Uzun ilişkim var’ diyorum.”

Bağlantıları görebilmek için lütfen Giriş yap veya Kayıt ol
yazısı ilk önce
Bağlantıları görebilmek için lütfen Giriş yap veya Kayıt ol
üzerinde ortaya çıktı.

Konu görüntüleyen kullanıcılar