irc.web.tr'e Hoş Geldiniz!
Türkiye'nin yeni nesil irc forumu sizinle!

Pınar Deniz İlk Kez Anlattı: Kaan Yıldırım İle Tanıştığı O Gün Neler Yaşandı?

Uzman

Premium Üye
Premium Üye

Gözyaşları İçinde Gelen Kadersel Buluşma: Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım Nasıl Tanıştı?​

Ekranların en sevilen ve başarılı isimlerinden Pınar Deniz, Anas Bukhash’ın YouTube programı #ABtalks’a konuk oldu ve özel hayatına dair bugüne kadar bilinmeyenleri büyük bir samimiyetle anlattı. Kısa süre önce meslektaşı Kaan Yıldırım ile hayatını birleştiren ve oğulları Fiko’yu kucaklarına alan güzel oyuncunun, eşiyle tanışma hikayesi magazin gündemine damga vurdu.

İşte Pınar Deniz’in ağzından, gözyaşlarıyla başlayıp büyük bir aşka dönüşen o kadersel gecenin tüm ayrıntıları…

Tükenmişlikten Gelen Bir Dua: “Sevmek ve Sevilmek İstiyorum!”​

Her zaman güçlü ve her şeyi kendi başına halleden bir yapıya sahip olduğunu belirten Pınar Deniz, o dönemde hayatının çok yorucu ve duygusal olarak sıkışmış bir evresinden geçtiğini anlattı. Çalışmaktan yorulduğu, içine kapandığı ve adeta asosyalleştiği günlerde, bir arkadaşının tavsiyesi üzerine “aile dizimi” terapisi için randevu almış.

Ancak terapist, Deniz’in o anki ruh halini görünce “Sana şu an bunu yapamam, çok karışırsın” diyerek seansı iptal etmiş. Terapiden çıkan ünlü oyuncu, içindeki o derin yalnızlık hissiyle baş başa kalmış ve hüngür hüngür ağlamaya başlamış. Gözyaşları içinde kurduğu tek cümle ise hayatını değiştirecek bir duaya dönüşmüş: “Sadece sevmek ve sevilmek istiyorum!”

Zorla Gidilen O Doğum Günü Partisi​

Aynı günün akşamı, yakın bir arkadaşının doğum günü partisi varmış. Sosyalleşmekten tamamen uzaklaştığı o dönemde, o partiye gitmek Pınar Deniz’in hiç de içinden gelmiyormuş. Ancak kendini zorlayarak, belki de kaderin bir oyunuyla o mekana adım atmış.

İşte ne olduysa o akşam olmuş! Gözyaşları içinde “sevilmek istiyorum” diye haykırdığı o günün akşamında, hayatının aşkı ve çocuğunun babası olacak Kaan Yıldırım ile o partide tanışmış.

“Kaan O Yükü Benden Zorla Aldı”​

Pınar Deniz, eşi Kaan Yıldırım’ın hayatına girmesinin sadece romantik bir anlam taşımadığını, aynı zamanda büyük bir dönüşüm sağladığını da vurguladı. Çocukluğundan beri “Amazon kadını” gibi olduğunu, kendi işini her zaman kendi hallettiğini ve sırtını kimseye yaslamadığını söyleyen Deniz, Kaan Yıldırım’ın bu durumu nasıl değiştirdiğini şu sözlerle anlattı:

Bağlantıları görebilmek için lütfen Giriş yap veya Kayıt ol to view quote content!

“Hayatta En Çok Eşimi Sevdim”​

Eşi Kaan Yıldırım ile olan ilişkisini “sağlıklı bir aşk” olarak tanımlayan başarılı oyuncu, anne olmadan önce hissettiği en yoğun duygunun eşine olan aşkı olduğunu itiraf etti. Şimdilerde oğulları Fiko’yu büyütürken de aralarındaki o derin bağın, anlayışın ve saygının evliliklerini harika bir yolculuğa dönüştürdüğünü belirtti.

Gözyaşlarıyla başlayan o kadersel günün ardından Pınar Deniz, Kaan Yıldırım’ın hayatında yarattığı güvenli alan ve destekle sadece mutlu bir evlilik değil, aynı zamanda huzurlu bir sığınak bulduğunu gözler önüne serdi.

🔗
Videonun Tamamı İçin:

Bağlantıları görebilmek için lütfen Giriş yap veya Kayıt ol
yazısı ilk önce
Bağlantıları görebilmek için lütfen Giriş yap veya Kayıt ol
üzerinde ortaya çıktı.

Konu görüntüleyen kullanıcılar