irc.web.tr'e Hoş Geldiniz!
Türkiye'nin yeni nesil irc forumu sizinle!

Sinem Ünsal Açıkladı: “Uzak Şehir Dönüm Noktam Oldu!”

Uzman

Premium Üye
Premium Üye

Sinem Ünsal “İbrahim Selim ile Bu Gece”de Açıkladı: “Uzak Şehir Dönüm Noktam Oldu!”​

Ünlü oyuncu Sinem Ünsal, “İbrahim Selim ile Bu Gece” programında yaptığı samimi itiraflarla gündeme geldi. “Uzak Şehir” dizisiyle kariyerinde yeni bir sayfa açtığını belirten Ünsal, “Mardin yarı zamanlı evim oldu, Uzak Şehir dönüm noktam oldu!” dedi. Başarılı oyuncu, çocukluk anılarından takıntılarına, özel hayatından sektördeki gözlemlerine kadar pek çok konuda içten açıklamalarda bulundu.

Sempatik tavırları ve başarılı oyunculuğuyla tanınan Sinem Ünsal, İbrahim Selim’in konuğu olduğu programda, son projesiyle birlikte hayatının büyük bir bölümünü geçirdiği Mardin’e ve set ortamına dair konuştu. “Gitme amacımız belli ve tabii geri dönüşler şahane olunca keyfimiz yerinde,” diyen Ünsal, 8 aydır devam eden çekimler nedeniyle evini çok özlediğini belirtti. Uzun bir aradan sonra İstanbul’a gelmenin kendisi için inanılmaz bir heyecan olduğunu da dile getirdi.

“Ortaokulda Sıraları Streç Filmle Kaplıyordum”

Programda çocukluğuna dair ilginç anılarını paylaşan Sinem Ünsal, aşırı uslu ve içe kapanık bir çocuk olduğunu söyledi. İlk çılgınlığını Foça’da arkadaşıyla dağda gelincik toplarken kaybolmak olarak anlatan oyuncu, hijyen konusundaki takıntılarına da değindi. Ortaokul yıllarında başka okullarda sınava girerken sıraların temizliğinden emin olamadığı için streç filmle gittiğini itiraf eden Ünsal, “Başkasının sırasını kullanma fikri bana çok kötü geliyordu. Ya çamaşır suyuyla silmem lazım ya da streç filme izin veriyorlardı,” dedi. Bu takıntısının hâlâ devam ettiğini, bir gece bile otelde kalsa tuvalet ve banyoyu mutlaka çamaşır suyuyla yıkadığını belirtti.

“8-9 Yaşımdan Beri Vejetaryenim, Burcum da Değişti!”

Küçüklüğünden beri et yemediğini açıklayan Sinem Ünsal, “8-9 yaşımdan beri yemiyorum. Hayvan yeme fikri kötü geliyordu,” ifadelerini kullandı. Balık tükettiğini ancak etin tadını dahi bilmediğini söyleyen oyuncu, vejetaryenliğin getirdiği B12 eksikliği gibi durumların kendisinde de olduğunu belirtti.

Programın eğlenceli anlarından biri de Ünsal’ın burcuyla ilgili yaptığı açıklama oldu. Daha önceki programlarda İkizler burcu olduğunu söyleyen oyuncu, “Aslında Yengeç’im. 21 Haziran gecesi 11’de doğduğum için tam dönümündeymişim. Yaşlandıkça Yengeç oldum,” diyerek astrolojiye meraklı takipçilerini şaşırttı. Yengeç burcunun evcimen, duygusal ve hassas özelliklerini taşıdığını da ekledi.

“Anlaşılıyorum Duygusunu Yeni Hissetmeye Başladım”

İçe kapanık çocukluk yıllarına atıfta bulunan Sinem Ünsal, anlaşılma duygusunu çok yetişkinliğinde, hatta yeni yeni hissetmeye başladığını itiraf etti. “Çocukluktan kalma anlaşılsam da anlaşılmadığımı düşünmek… Artık biliyorum anlaşıldığımı. Yani anlaşılmanın ne olduğunu biliyorum,” sözleriyle duygularını paylaştı. En çok 8-9 yaşındaki Sinem’le barışmaya ihtiyacı olduğunu, o dönemdeki çocuğun çok üzgün olduğunu ve keşke biraz daha eğlencesine baksaydı dediğini belirtti.

“Sektörde Herkes Audition Vermeli”

Oyunculuk sektörüne dair de konuşan Ünsal, bir şeyleri değiştirecek olsa ilk olarak herkesin her rol için audition (deneme çekimi) vermesi ve bu auditionların adil değerlendirilmesi gerektiğini vurguladı. Bunun hem oyuncular hem de yapımcılar için daha sağlıklı bir süreç olacağına inandığını söyledi.

“Mucize Doktor ve Uzak Şehir Kariyerimde Önemli Yer Tuttu”

“Mucize Doktor” dizisindeki Nazlı karakteriyle geniş kitlelerce tanınan Sinem Ünsal, bu projenin kendisi için bir dönüm noktası olduğunu ifade etti. Karakterden empati yapmayı öğrendiğini ve bu durumun hayatına çok sirayet ettiğini belirtti. “Uzak Şehir” dizisinin de şehir değiştirerek aldığı marjinal bir kararla yeni bir dönüm noktası olduğunu ve bu süreçte evden uzakta hayatta kalabileceğini öğrendiğini sözlerine ekledi: “Uzak Şehir dönüm noktam oldu.”

“İbrahim Selim ile Bu Gece” programında samimi ve içten açıklamalarıyla dikkat çeken Sinem Ünsal, hem düşündürdü hem de güldürdü. Oyuncunun özel hayatına ve mesleğine dair yaptığı bu çarpıcı itiraflar, hayranları tarafından büyük ilgiyle karşılandı.

Bağlantıları görebilmek için lütfen Giriş yap veya Kayıt ol
yazısı ilk önce
Bağlantıları görebilmek için lütfen Giriş yap veya Kayıt ol
üzerinde ortaya çıktı.

Konu görüntüleyen kullanıcılar