irc.web.tr'e Hoş Geldiniz!
Türkiye'nin yeni nesil irc forumu sizinle!

Teşkilat 137. yeni bölümde Altay ve Neslihan vatanını korumak için emin adımlarla ilerliyor

Uzman

Premium Üye
Premium Üye
TRT 1’de yayınlanan, her hafta milyonları ekran başına kilitleyen Teşkilat ‘Altay’dan Tuna’ya, 23 Mart Pazar günü saat 20.00’de yüz otuz yedinci bölümüyle ekran geliyor.

Teşkilat’ın yeni bölümünde neler olacak:

Altay ve Neslihan, birbirlerini önemli kararlarla düşmanlara karşı geri adım atmazlar. Ancak bu durum onların hayatlarını da tehlikeye sokmuştur.

Korkut, kurduğu planla nihayet Kraliçe ile yüz yüze geldi. Bu karşılaşmadan memnun olmayan Kate ise Korkut’a kolay kolay güvenmez. Hamdi, Akif Başkan’ın uyarılarına rağmen tek başına hareket edip Ejder’in tuzağına düşer. Ejder, Hamdi’yi Korkut’a karşı kullanmanın amaçlarını anlatıyor.

Altay ve Neslihan, uranyumun ülkelerine karşı engellemeye çalışırlar. Bu yolda adım adım Kraliçe’ye yaklaşırken bırakılan yollar onlara yardımcı olacaktır.

‘Teşkilat Altay’dan Tuna’ya’ yüz otuz yedinci bölümüyle 23 Mart Pazar günü saat 20.00’de TRT 1’de…

Bağlantıları görebilmek için lütfen Giriş yap veya Kayıt ol to view quote content!

Bağlantıları görebilmek için lütfen Giriş yap veya Kayıt ol
yazısı ilk önce
Bağlantıları görebilmek için lütfen Giriş yap veya Kayıt ol
üzerinde ortaya çıktı.

Konu görüntüleyen kullanıcılar