irc.web.tr'e Hoş Geldiniz!
Türkiye'nin yeni nesil irc forumu sizinle!

Uzak Şehir – Nadim Baybars – Nazmi Kırık Kimdir?

Uzman

Premium Üye
Premium Üye
Uzak Şehir dizisinde Nadim Baybars karakterini canlandıran Nazmi Kırık kimdir? Nazmi Kırık kaç yaşında ve nereli, Nadim Baybars karakteri kimdir ve dizide kimlerle bağlantılıdır? Kanal D ekranlarında yayınlanan ve Mardin’de çekilen Uzak Şehir’deki Nadim Baybars ve Nazmi Kırık hakkında merak edilenler bu yazıda.

Nadim Baybars Kimdir? Uzak Şehir’deki Karakter Tanıtımı​

Nadim Baybars, Uzak Şehir’de Baybars Aşireti’nin ihtiyar reisidir. Eski usul aşiret kurallarını bilen; kurnaz, hesapçı ve sabırlı bir lider olan Nadim, Alboralarla olan güç dengesini sıcak çatışmadan çok ekonomik ve stratejik hamlelerle bozmak ister. Oğlu Demir’in kontrol edilemeyen fevrilikleri karşısında çaresiz kalan baba, oğlunun yüzünden ateşin içine çekilir.

Nadim Baybars Karakterinin Özellikleri​

• Eski usul aşiret kurallarını bilen kurnaz ve sabırlı bir reis
  • Alboralarla mücadelede ekonomik ve stratejik hamleleri tercih eder
  • Oğlu Demir’in fevrilikleri karşısında çaresiz kalan bir baba
  • Baybars Aşireti’nin ihtiyar lideri

Uzak Şehir’de Kim Kimdir? Nadim Baybars ile İlişkisi Olan Karakterler​

Bağlantıları görebilmek için lütfen Giriş yap veya Kayıt ol
ile dizideki diğer karakterlere göz atabilirsiniz.

Nazmi Kırık Kimdir?​

Nazmi Kırık kimdir, Uzak Şehir Nadim Baybars

Nazmi Kırık

Nazmi Kırık, 1976’da Diyarbakır’da doğdu. Türk-Alman sinema oyuncusu olarak tanınan sanatçı, Ya Çok Seversen, Kehribar ve Ankara’nın Dikmen’i gibi yapımlarda yer aldı. Uzak Şehir’de Baybars Aşireti’nin ihtiyar reisi Nadim Baybars karakterini canlandırıyor. Sitedeki verilere göre Uzak Şehir, oyuncunun dizi filmografisindeki en bilinen projelerinden biridir ve karakteriyle Albora ailesinin karşısındaki en güçlü aşiret liderini temsil ediyor.

Nazmi Kırık Hakkında Kısa Bilgiler​

• Doğum yılı: 1976
  • Doğum yeri: Diyarbakır
  • Bilinen yapımları: Ya Çok Seversen, Kehribar, Ankara’nın Dikmen’i
  • Uzak Şehir’deki rolü: Nadim Baybars

yazımızdan oyuncu hakkında daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.

Uzak Şehir Dizisi Hakkında​

Uzak Şehir, Kanal D ekranlarında yayınlanan ve Mardin’in Midyat ilçesinde çekilen bir dizidir. Albora ve Baybars aileleri arasındaki husumet, aşiret töresi ile modern vicdan arasındaki çatışma ve aşk hikâyeleri dizinin ana eksenini oluşturur. Dizinin tüm karakterleri için
sayfasına göz atabilirsiniz.

Sıkça Sorulan Sorular​

Nadim Baybars kimdir?​

Nadim Baybars, Uzak Şehir’de Baybars Aşireti’nin ihtiyar reisidir. Eski usul aşiret kurallarını bilen; kurnaz, hesapçı ve sabırlı bir lider olan Nadim, Alboralarla olan güç dengesini sıcak çatışmadan çok ekonomik ve stratejik hamlelerle bozmak ister.

Nazmi Kırık Uzak Şehir’de hangi karakteri canlandırıyor?​

Nazmi Kırık, Uzak Şehir dizisinde Nadim Baybars karakterini canlandırıyor.

Nazmi Kırık kaç yaşında?​

1976 doğumlu olan Nazmi Kırık’ın tam doğum tarihi kamuoyuyla paylaşılmadığı için 2026 yılı itibarıyla 49-50 yaşında olduğu hesaplanmaktadır.

Nazmi Kırık daha önce hangi yapımlarda rol aldı?​

Nazmi Kırık, Ya Çok Seversen, Kehribar, Ankara’nın Dikmen’i gibi yapımlarda rol almıştır.

Konu görüntüleyen kullanıcılar