irc.web.tr'e Hoş Geldiniz!
Türkiye'nin yeni nesil irc forumu sizinle!

Uzak Şehir Sezon Finali: 28. Bölümde neler olacak?

Uzman

Premium Üye
Premium Üye

“Uzak Şehir”in 28. bölüm sezon finali, izleyicileri nefeslerini tutmaya davet eden bir dizi kritik olayla ekranlara gelecek. Bölümün merkezinde, Kaya’nın Ecmel’i yakaladıktan sonra Nadim ile birlikte uçurumdan yuvarlandığı kaza yer alıyor; bu kazada Nadim’in hayatını kaybettiği belirtiliyor. Bu trajik olay, Sadakat’i bir kez daha evlat acısıyla sınarken , babası Nadim’in ölümünün ardından Demir, Cihan ve Alboralara karşı intikam yemini edecek. Kaya’ya derin bir sevgi besleyen Zerrin ise onun öldüğünü düşünerek büyük bir umutsuzluğa kapılacak ve intiharın eşiğine gelecek.​

Diğer bir önemli gelişme ise Mine’nin, Boran’ın biyolojik babasının Ecmel olduğu yönündeki sarsıcı gerçeği öğrenmesi olacak. Mine, bu bilgiyi Ecmel’e ulaştırmaya karar verirken, Alya, oğlu Deniz Cihan’ı korumak ve Mine’nin bu gerçeği Cihan’a karşı kullanmasını engellemek amacıyla Kanada’ya dönme kararı alacak. Cihan, Alya ve oğlunun havaalanına gittiğini öğrenince onları durdurmak için peşlerinden koşacak ve “Gitmeni istemiyorum Alya!” diye haykırsa da Alya’nın gitme konusunda kararlı olduğu anlaşılıyor. Ancak, Alya karakterini canlandıran Sinem Ünsal’ın gelecek sezonda da dizide yer alacağının doğrulanması, bu ayrılığın geçici olabileceğine dair bir umut ışığı yakıyor.

Tüm bu kaosun ortasında, Şahin ve Nare sayısız engeli aşarak nihayet nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. Ancak, tam mutluluğa ulaştıklarını düşündükleri anda düğünlerinde ortaya çıkacak “sürpriz bir kişinin” her şeyi değiştirebileceği belirtiliyor. Cihan ise bir yandan Alya’nın gidişiyle sarsılırken, diğer yandan annesi Sadakat’ten “son bir istekte” bulunacak ve Mine’nin hamlesiyle yeni tehditlerle yüzleşmek zorunda kalacak.

“Uzak Şehir”in heyecan dolu sezon finali, Pazartesi akşamı saat 20.00’de Kanal D’de izleyiciyle buluşacak ve pek çok soru işaretini yeni sezona taşıyacak.

Bağlantıları görebilmek için lütfen Giriş yap veya Kayıt ol
yazısı ilk önce
Bağlantıları görebilmek için lütfen Giriş yap veya Kayıt ol
üzerinde ortaya çıktı.

Konu görüntüleyen kullanıcılar