Uzak Şehir sezon finalinde Şahin’in ölüm sahnesi izleyiciyi ekran başında ağlattı. “Ölürken bile hasretim sana” türküsü eşliğinde gelen o veda, sosyal medyayı yıktı.
Uzak Şehir sezon finalinin en duygusal anı, Şahin’in hayatını kaybettiği sahneyle geldi. İki sezondur Nare’yle kavuşmak için her engeli aşmaya çalışan Şahin, sezon finalinde son nefesini verdi.
Nare İle Yeniden Umut Vardı
Finalden kısa süre önce Nare, Şahin’e “Psikolojik destek alacağım, bana biraz zaman ver, beni bekler misin?” demişti. Şahin’in cevabı yürek yaktı: “Seni çok bekledim. Yine beklerim. Gerekirse ömrümün sonuna kadar.”
“Hoşçakal Aşkım”
Şahin’in son anlarında “Giden bu yolculardan en çok ben şanssızım / Ne kadar çok yaşadıysam o kadar çok yalnızım” dizeleriyle başlayan türkü eşliğinde ekranlara yansıyan o sahne, izleyicilerin yüreğini dağladı. Şahin’in son sözü ise “Hoşçakal aşkım” oldu.
Sosyal Medya Yıkıldı
Final biter bitmez sosyal medyada “Şahin öldü mü” ve “Uzak Şehir Şahin son bölüm” aramaları zirveye çıktı. İzleyiciler Şahin’e duydukları sevgiyi yüzlerce yorum ve paylaşımla dile getirdi.
Uzak Şehir Şahin öldü, Uzak Şehir Şahin son bölüm, Uzak Şehir finali en duygusal sahne, Uzak Şehir 3. sezon, Kanal D
yazısı ilk önce üzerinde ortaya çıktı.