irc.web.tr'e Hoş Geldiniz!
Türkiye'nin yeni nesil irc forumu sizinle!

Taşacak Bu Deniz’in Şerif’i Aytek Şayan’dan Şaşırtan İtiraflar:

Uzman

Premium Üye
Premium Üye
NOW platformunun iddialı yapımlarından Taşacak Bu Deniz dizisinde hayat verdiği ‘Şerif’ karakteriyle ekranlara damga vuran başarılı oyuncu Aytek Şayan, katıldığı YouTube programında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kötü karakteri canlandırmanın zorluklarından, veterinerlik fakültesini 4. sınıfta bırakıp tiyatroya uzanan ilginç serüvenine kadar hakkında merak edilenleri anlatan Şayan, şöhret hayatına dair samimi itiraflar yaptı.

İşte arama motorlarında ve sosyal medyada çok konuşulacak o röportajın en dikkat çeken satır başları…

Veterinerlik Fakültesinden Tiyatro Sahnesine Uzanan Yolculuk​

İzmir’de doğup büyüyen ve akademisyen bir babanın oğlu olan Aytek Şayan, oyunculuk macerasının başlama hikayesiyle şaşırttı. Babasının yönlendirmesiyle veterinerlik fakültesine girdiğini ancak içindeki tiyatro tutkusuna engel olamadığını belirten Şayan, o süreci şu sözlerle anlattı:

• “Veterinerlik fakültesini 4. sınıfta bıraktım. Anatomi laboratuvarında neşteri elime bile almadım. Girdiğim andan itibaren tiyatro topluluğuna gittim.”

Durumu ailesine açıklama sürecinin de oldukça trajikomik olduğunu belirten yetenekli oyuncu, babasının geçirdiği bir ameliyat sonrası konuşamadığı dönemi fırsat bilip İstanbul’a taşındığını ve tiyatro okumaya karar verdiğini itiraf etti.

“Uçakta ve Sokakta Yüzüme Karşı Küfrediyorlar!”​

Dizide canlandırdığı ‘Şerif’ karakterinin acımasız ve manipülatif tavırları, seyircide büyük bir karşılık bulmuş durumda. Kötü bir karakteri oynamanın sokaktaki yansımalarını anlatan Şayan, izleyicinin diziyle gerçeği nasıl karıştırdığına dair ilginç bir anısını paylaştı:

• “Sokakta tepkiler çok iyi. Uçakta karşılaşıp ‘Daha dün akşam sana küfrettim, şimdi karşındasın’ diyen oluyor.”

Bununla birlikte karakterin altındaki travmaları hisseden bazı izleyicilerin kendisine şefkatle yaklaştığını da ekleyen oyuncu, “Sana bir kere sarılabilir miyim, kimse sana sarılmıyordur diyerek koşanlar da oluyor. Sanki bana sarılsa Şerif iyileşecek ve bir daha kötü davranmayacakmış gibi hissediyorlar.” sözleriyle dikkat çekti.

“Gerçek Hayatta İntikam Almakla Hiç Uğraşamam”​

Dizide aşkı uğruna her şeyi göze alan ve etrafına zarar veren Şerif’in aksine, gerçek hayatta oldukça farklı bir yapıya sahip olduğunu belirten Şayan, “Aşk için bu kadar ileriye gider miydin?” sorusuna kesin bir dille “Hayır, gitmezdim” yanıtını verdi.

Kendi iç dünyasında intikam duygusuna yer olmadığını vurgulayan ünlü oyuncu, “İntikamla hiç uğraşamam. Sadece unutmam ve biri bana bir şey yaptıysa bir daha yakınlaşamam. Affetmem zordur ama intikam almaya çalışmam.” dedi.

Şöhretin Getirdiği Zorluklar: “Görünür Olmak Rahatsız Ediyor”​

Uzun yıllar tiyatro sahnesinde ter döktükten sonra Taşacak Bu Deniz ile büyük bir popülarite yakalayan 41 yaşındaki oyuncu, şöhretin getirdiği “sürekli izlenme” halinden duyduğu rahatsızlığı da gizlemedi:

• “Özel hayatımda çok rahat hareket eden biriyim. Şimdi biraz daha dikkat etmek zorunda olmak beni zorluyor. Normalde haksızlığa dayanamayan biriyim ama görünür olduğunuzda her tepkiniz manipüle edilebiliyor, oturuşunuz kalkışınız farklı bir yere dönüştürülebiliyor.”

Okurlarınız için hazırladığımız bu detaylı analiz haberinin kaynağı olan keyifli sohbetin tamamını aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz:

Bağlantıları görebilmek için lütfen Giriş yap veya Kayıt ol
yazısı ilk önce
Bağlantıları görebilmek için lütfen Giriş yap veya Kayıt ol
üzerinde ortaya çıktı.

Konu görüntüleyen kullanıcılar