irc.web.tr'e Hoş Geldiniz!
Türkiye'nin yeni nesil irc forumu sizinle!

Ulaş Tuna Astepe’nin Az Bilinen Aile Hayatı ve “Baba Yadigarı” Hikayesi!

Uzman

Premium Üye
Premium Üye
Televizyon ekranlarının sevilen ve gizemli yüzü Ulaş Tuna Astepe, katıldığı İbrahim Selim ile Bu Gece programında şöhretin parıltılı dünyasının ardındaki o samimi, mütevazı ve zaman zaman yürek burkan aile yaşantısına dair çok özel itiraflarda bulundu. Kameralardan uzak durmayı tercih eden yakışıklı oyuncunun İzmit’te başlayıp İstanbul’a uzanan hayat hikayesi, adeta bir film senaryosunu andırıyor.

“Ben Bir İşçi Ailenin Çocuğuyum” Çocukluğunda İzmit’te, SEKA Kağıt Fabrikası’nın yakınlarında, işçi çocuklarıyla Roman mahallesinden gelen çocukların karma eğitim gördüğü bir okulda okuduğunu belirten Astepe, o günleri gururla anlatıyor. Kavgacı bir yapısı olmadığını ve lisedeyken çok çalışkan bir çocuk olduğunu vurgulayan başarılı oyuncu, gururla “Ben bir işçi ailenin çocuğuyum” diyerek geldiği yeri ve mütevazı köklerini unutmadığını gözler önüne seriyor.

İstanbul Hayali ve Abisinin Yolunu Gözlediği Günler İstanbul’da olma hevesinin ilk tohumları, kendisinden 7 yaş büyük abisinin Kadıköy Anadolu Lisesi’ni kazanmasıyla atılmış. Abisinin hafta sonları İzmit’e gelirken yanında getirdiği kasetler ve o dönemin meşhur “Walkman”leri, küçük Ulaş için İstanbul’a ve hayallere açılan bir kapı olmuş. Lise son sınıftayken tek bir lüksünün olduğunu söyleyen Astepe, o günleri “Haftada bir gün annemle beraber Yeditepe İstanbul izliyordum, onun haricinde hiçbir lüksüm yoktu” sözleriyle anlatarak annesiyle olan o sıcak bağına da değiniyor.

Hırsızın Çaldığı Baba Yadigarı Saat ve Gözyaşı Döktüren Dayanışma Programdaki en duygusal anlardan biri ise Astepe’nin babasından bahsettiği o dakikalar oldu. Babasından kalan yadigar bir saati uğur getirdiğine inandığı için uzun yıllar kolundan hiç çıkarmadığını söyleyen oyuncu, bir gün evine giren hırsızların bu manevi değeri paha biçilemez saati çaldığını anlattı. Dizilerde kolunda o saati göremeyen hayranlarına durumu anlattığında ise inanılmaz bir olay yaşanmış: Ulaş Tuna Astepe’nin tutkulu hayranları, bit pazarlarını ve İstanbul’daki tüm saatçileri tek tek arayarak o baba yadigarını bulmak için seferber olmuş! Saat maalesef bulunamasa da, bu hikaye oyuncunun sevenleriyle ne kadar büyük bir aile olduğunu kanıtlıyor.

Şimdi İse Üç Yeğeni Olan “Ünlü ve Havalı” Bir Amca! İşçi bir ailenin azimli çocuğu olarak başladığı hayat yolculuğunda bugün Türkiye’nin en sevilen jönlerinden biri olan Astepe, aynı zamanda üç yeğeni olan bir amca! Çocukların küçükken fotoğraf çekilmekten tedirgin olduğunu, ancak şimdilerde en büyük yeğeninin şöhretin farkına vararak “Beni niye gönderdin fotoğraf çekilirken?” diyerek sitem ettiğini gülerek anlatan Astepe, aile bağlarına verdiği önemi bir kez daha gösteriyor.

Bağlantıları görebilmek için lütfen Giriş yap veya Kayıt ol

yazısı ilk önce
üzerinde ortaya çıktı.

Konu görüntüleyen kullanıcılar